7-es cikkely

8 találat
POLITIK

Nemzeti konzultáció – Már 725 ezren töltötték ki a kérdőívet

Változatlanul óriási az érdeklődés a nemzeti konzultáció iránt.

POLITIK

Varga Judit: A jogállamiság követelése a politikai zsarolás eszköze

Az igazságügyi miniszter Facebook-bejegyzésben elemezte az Unió jogállamisági Eredménytábláját.

POLITIK

Nincs félnivalónk a 7-es cikkelytől

A magyar kormánynak nincs félnivalója a 7-es cikk szerinti eljárásban – mondta Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) szóvivője az M1 aktuális csatorna műsorában.

HARCÉL

Varga Judit: Boszorkányüldözés politikai köntösben

Jogi köntösbe bújtatott boszorkányüldözésnek nevezte a Magyarországgal szemben indított, 7-es cikk szerinti eljárást az igazságügyi miniszter az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.

HARCÉL

A Soros-kórus készen áll színre lépni Brüsszelben

Az európai uniós Általános Ügyek Tanácsában a Magyarországgal szemben indított, 7-es cikk szerinti eljárásról folytatott keddi, második meghallgatás egy könyörtelen jogi eljárásnak leplezett ideológiai kampány – állapította meg Kovács Zoltán, a Minisztere

HARCÉL

Folytatja a magyarellenes támadásokat az ellenzék Brüsszelben

Gyurcsányné és társai újabb rágalmakkal próbálja befeketíteni a magyar kormányt Brüsszelben. Most egy „szakértői anyagot” terjesztenek, ami az első szótól az utolsóig szemen szedett hazugság.

HARCÉL

Azért jöttünk, hogy megvédjük Magyarországot

Varga Judit igazságügyi miniszter Brüsszelbe, az uniós miniszterek tanácskozására érkezett, amelyen a szakminiszterek a Magyarországgal szemben indított 7. cikk szerinti eljárásról folytatnak meghallgatást hétfőn.

POLITIK

Bevándorláspárti bosszúállók támadják Magyarországot

Bevándorláspárti bosszúállók mindent megtesznek Magyarország ellen az új Európai Parlamentben, és erről szól a hétfői brüsszeli meghallgatás is – mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kossuth Rádió Vasárna