FÜLES

Nagy a baj? Be­le­be­te­ge­dett kon­certje le­fú­já­sába Zol­tán Erika!

Az éne­kesnő még min­dig nem tért ma­gá­hoz a sokk­ból! Hét­főn derül ki, mikor tart­ják meg a kon­cer­tet!
  • Szerző: T.B.

Derült égből villámcsapásként jött a hír péntek este, hogy Zoltán Erika másnapra meghirdetett, jubileumi koncert elmarad. Technikai okokra hivatkoztak akkor, mint később kiderült, a katasztrófavédelem az utolsó pillanatban mégsem adott engedélyt a buli megtartására. Háromezer jegy fogyott el, így Erikának és zenésztársainak igazi trauma, hogy nem fogadhatták a nézőket.

Fotó: Facebook
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Az én gyomrom még mindig hatalmas görcsben, borzasztóan érzem magam, és nagyon sajnálom. Őszintén köszönöm a számtalan kedves, szeretetteljes és biztató kommentet, nagyon jólesik. Ti tartjátok bennem a lelket" - írta az énekesnő a legnagyobb közösségi oldalon.

Zoltán Erika és koncertszervező stábja még tavaly foglalta le a bulihelyszínt és időpontot. Ám január elsején a Syma üzemeltetőt váltott, péntek este tehát már másokkal kellett tárgyalnia a lemondásról, mint akikkel a szervezési feltételekben megállapodtak. Erika koncertjét a Tematik-kábel Kft. szervezte. Ugyanez a cég a Syma csarnok egy másik épületében horgászshow-t is szervezett, ami gond nélkül lezajlott - írta a Bors.