BOZÓT

Vona gyávának tartja Havast, sajnálja, hogy megfutamodott

Vona Gábor mellett üresen maradt egy szék a róla szóló könyv bemutatóján. Ahova egyébként csak a Jobbikkal szimpatizáló sajtót engedték be...
  • Szerző: Ripost

Vona Gábor hosszasan elmélkedett arról a Kempinski szállodában tartott könyvbemutatón, hogy nem ért egyet Havas Henrikkel. Lényegében kifejtette, hogy gyávának tartja a zaklatási ügybe keveredett újságírót, mert a botrány kirobbanása után nem mert személyesen megjelenni...

Arról elmélkedett, hogy ilyen helyzetekben ki kell állni, fel kell venni a kesztyűt, és nem gyáván megfutamodni, mint Havas tette.

Csalódottságának adott hangot, hogy a neves újságíró, nyilvánvalóan a zaklatási ügy miatt az utolsó pillanatban megfutamodott.

Vona önmagát fényezve hosszasan dicsérte magát és politikáját a könyvbemutatón, amire, hogy ne lehessen kényelmetlen kérdéseket feltenni, csak a Jobbik lakájmédiáját engedték be.

Vona Facebook-oldala élőben közvetítette az eseményt. A kommentelők pontosan mutatták, hogy a Jobbik tábora durván megosztott. Vonát szidalmazó és védelmükbe vevő jobbikosok ütköztek meg egymással.

 

És ezeket olvastad már?