HŰHA

Ez na­gyon durva: Hamis fest­mé­nye­ken gaz­da­go­dott a lu­xus­fe­le­ség csa­ládja

Mi­köz­ben a kép­er­nyőn ke­resz­tül ren­ge­te­gen irigy­ked­nek a lu­xus­fe­le­sé­gek éle­tére, akad­nak né­há­nyan, akik fe­szül­ten fi­gye­lik az ese­mé­nye­ket.
  • Szerző: Buster

Polgár Tünde élete álomba illő, hiszen fényűző gazdagságban él férjével, amit láthatunk is a VIASAT3-on futó, Feleségek luxuskivitelben című műsorban. Arra azonban mára már csak a károsultak emlékeznek, hogy a család egykor hamis festmények eladásával került reflektorfénybe. Polgárék a 2000-es évek elején tucatnyi hamisítványt sóztak rá ügyfeleikre. Van olyan károsult is, aki a mai napig pereskedik - számolt be a Bors egy 2014-ben megjelent újságcikk alapján.

Polgár Tünde a kép jobb szélén
Polgár Tünde a kép jobb szélén
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"A polgári peres ügyek lezárultak, mert nagy nehezen kifizettek mindenkit, egy büntetőügy azonban még mindig folyamatban van. A per tárgya az, hogy álláspontunk szerint Polgár úr tisztában volt azzal, hogy a festmények hamisítványok"

- nyilatkozta a lapnak dr. Lendvay Attila, a károsultak ügyvédje, aki elárulta, az utóbbi időben több olyan ügyfél is jelentkezett nála, akik nem kapták vissza a Polgár Galériától a náluk bizományba elhelyezett ingóságaikat.