HŰHA

Véres ve­re­ke­dés tört ki Hajdú Péter mű­so­rá­ban

A hét­sze­res világ- és olim­piai baj­nok spor­toló utolsó mér­kő­zé­sé­ről me­sélt volna, de a fel­vé­te­len meg­je­lent fi­a­tal pank­rá­tor ki­hí­vója is.
  • Szerző: Buster

Hajdú Péter vendégül hívta Növényi Norbit, aki nemrég bejelentette, hogy 60 évesen, 45 sportban töltött év után egy utolsó küzdelemmel búcsúzik a ringtől. Erről faggatta volna Hajdú, aki meglepetésvendégként meghívta Növényi kihívóját, a 31 éves Makai Renátót is. A fiatal pankrátor heccelni kezdte ellenfelét, ahogyan a sportágban ez bevett szokás a küzdelem előtt.

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?
Téged néztelek ki, és le is foglak győzni

– indított Renátó, aki végig farkasszemet nézett a 60 éves világbajnokkal.

Fotó: Markovics Gábor

"Mit nézel rám, húzzál arrébb, vagy szerelmes vagy belém, kisgyerek?  Itt, ahol semmi nem történhet, könnyen keménykedsz, de nem úgy fognak rád számolni, hogy 1,2,3, hanem hogy január, február, március…”

- kontrázott rá Növényi.

Nem kell nekünk ring, itt is lerendezhetjük!

– szólt vissza Makai. A felek ekkor már egymással szemben álltak, és egy jól irányzott atyai pofonnal elkezdődött egy olyan verekedés, amilyet hazai stúdió még nem látott.

Fotó: Markovics Gábor

Hogy mi történt pontosan és hogyan értékeli a brutális eseményeket Növényi Norbert, valamint Hajdú Péter, az kiderül a napilap pénteki számából, amelyben további exkluzív fotók láthatók az incidensről.

Eközben a címlapon