INSIDER

Vál­sá­gos a BMW-vel le­ta­rolt kis­gyer­me­kes ma­gyar csa­lád ál­la­pota

Há­rom­ne­gyed órába telt, míg a tűz­ol­tók ki­sza­ba­dí­tot­ták a roncs­ból a 38 éves ma­gyar férfit és a 38 éves ma­gyar nőt, va­la­mint a gyer­me­kü­ket.
  • Szerző: Ripost

Súlyos sérülésekkel vitték kórházba egy magyar család három tagját, miután a horvát autópálya fizetőkapujánál nagy sebességgel beléjük rohant egy horvát rendszámú BMW.

Az eset csütörtökön délután történt az A4 autópályán, a Varazsd (Varazdin) közelében lévő fizetőkapunál - írja az MTI. A magyar család a kocsijával a fizetőkapuhoz érve lassított, amikor – szemtanúk szerint – fékezés nélkül, teljes sebességgel hátulról beléjük rohant egy BMW, amelyet egy 35 éves horvát állampolgár vezetett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az óriási ütéstől a magyarok autója először nekicsapódotta beton úttorlasznak, majd a fizetőkapu bódéjának, ezután megpördült a tengelye körül, és egy másik bódénak, illetve az ott várakozó magyar rendszámú autónak is nekicsapódott.

Illusztráció.
Illusztráció.

45 percet vett igénybe, míg a tűzoltók kiszabadították a roncsból a 38 éves magyar férfit és a 38 éves magyar nőt, valamint a gyermeküket.Válságos állapotban vitték őket kórházba. Az egyik horvát csatorna híradója úgy tudja: állapotuk nem javult, mesterséges kómában tartják őket.