TÜZELŐÁLLÁS

Új­pest-Fradi: 300 biz­ton­sági ember várja a fut­ball­há­bo­rút

Szom­ba­ton a 225. der­bit ren­de­zik meg, az Új­pest a Fe­renc­vá­rost látja ven­dé­gül a lab­da­rúgó OTP Bank Liga 20. for­du­ló­já­ban.
  • Szerző: mv

Az Újpest ma 19:30-kor a Ferencvárost fogadja. A vendégek az első, a hazaiak az ötödik helyről várják a rangadót, a két csapatot 13 pont választja el a tabellán.

300 biztonsági ember figyel majd a rendre
300 biztonsági ember figyel majd a rendre
Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A lila-fehérek hivatalos honlapja megosztott néhány érdekességet a mérkőzés kapcsán, a a számok tükrében tekintünk a rangadóra.

11 kamerával és egy drónkamerával közvetíti a mérkőzést az M4 Sport. Egy úgynevezett Super Slow berendezést is alkalmaznak, amellyel még lenyűgözőbb képi világot kapnak a tévé nézők.

14 gólt kapott az Újpest a mostani bajnoki idényben. Ez a legkevesebb, vagyis jelenleg a lila-fehérek védelme a legprímább az NB I-ben.

37 gólt lőtt a Ferencváros, ami a legtöbb a bajnokságban. Ez azt jelenti, hogy szombaton a legerősebb támadósor a legjobb védelemmel kerül szembe.

50 fő felel a tévés közvetítésért. A munkatársak több kilométernyi elektronikai kábelt használtak fel.

Eközben a címlapon

300 főnyi biztonsági személyzet, rendező, a kerületi rendőrség és a készenléti rendőrség munkatársai gondoskodnak a rendről a rangadón.

2500 darab zacskó szotyolával és tökmaggal készülnek az árusok. Azok sem fognak csalódni, akik a chipset részesítik előnyben, 1500 zacskónyit visznek a stadion boltjaiba. 

4000 liter sör és 3400 liter üdítő várja a szurkolókat a Szusza Ferenc Stadionban, ahol nyolc büfét nyitnak ki a drukkereknek.