INSIDER

Újabb for­du­lat a győri em­ber­rab­lás ügyé­ben

A Ri­post in­for­má­ciói sze­rint Má­csik Zol­tán fehér tran­sport­erét Ab­dá­tól nem messze, a Győr-Sas hegy kieső te­rü­le­tén ta­lál­ták meg, tel­je­sen üre­sen. A csa­lád vissza­kapta az autót, de ez az ag­gódó fe­le­ség­nek újabb meg­ráz­kód­ta­tás volt.
címkék:

Az eltűnt Mácsik Zoltán ügyében egyre több részlet lát napvilágot. A fehér transzportert, amivel aznap a férfi elment otthonról, megtalálták és visszavitték a családnak,  de senki sem számított arra, ami az autóban fogadta őket...

EZEKET OLVASTAD MÁR?
- Előre szólt a rendőrség, hogy érkezni fognak hozzánk egy trélerrel, Zoli autójával. De erre nem lehet lelkileg felkészülni!

– mondta Mácsik Zoltán felesége, Márta a -nak.

"Ahogy befordultak a ház elé a kocsival, mintha Zoli tért volna haza egy átlagos munkával töltött nap után. Borzasztó volt, ahogy leengedték a trélerről a kocsit, és Zoli mégsem ült benne!Olyan volt ezt felfogni, mintha a szívemből téptek volna ki egy darabot. Mindannyian zokogtunk a ház előtt"

- tette hozzá elcsukló hangon az asszony.

Hogy Mácsik Zoltán felesége mit vett észre az autóban, hogy hol és hogyan találták meg  a transzportert, arról a pénteki Ripost napilapban olvashat. Az újságban részletes összefoglalót is olvashatsz arról, hogy mit lehet tudni a szörnyű történetről.

címkék: