INSIDER

Újabb fordulat a győri emberrablás ügyében

A Ripost információi szerint Mácsik Zoltán fehér transporterét Abdától nem messze, a Győr-Sas hegy kieső területén találták meg, teljesen üresen. A család visszakapta az autót, de ez az aggódó feleségnek újabb megrázkódtatás volt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

 Az eltűnt Mácsik Zoltán ügyében egyre több részlet lát napvilágot. A fehér transzportert, amivel aznap a férfi elment otthonról, megtalálták és visszavitték a családnak,  de senki sem számított arra, ami az autóban fogadta őket...

- Előre szólt a rendőrség, hogy érkezni fognak hozzánk egy trélerrel, Zoli autójával. De erre nem lehet lelkileg felkészülni!

– mondta Mácsik Zoltán felesége, Márta a %%-nak.

"Ahogy befordultak a ház elé a kocsival, mintha Zoli tért volna haza egy átlagos munkával töltött nap után. Borzasztó volt, ahogy leengedték a trélerről a kocsit, és Zoli mégsem ült benne! Olyan volt ezt felfogni, mintha a szívemből téptek volna ki egy darabot. Mindannyian zokogtunk a ház előtt"

- tette hozzá elcsukló hangon az asszony.

Hogy Mácsik Zoltán felesége mit vett észre az autóban, hogy hol és hogyan találták meg  a transzportert, arról a pénteki napilapban olvashat. Az újságban részletes összefoglalót is olvashatsz arról, hogy mit lehet tudni a szörnyű történetről.

címkék:
És ezeket olvastad már?