SZTÁRDZSÚSZ

Újabb cuki kép Gom­bos Edina kis­lá­nyá­ról

A las­san már egy éve a ten­ge­ren­tú­lon élő ma­gyar mű­sor­ve­zető kis­lá­nyá­val együtt lá­za­san ké­szül a va­ká­ci­óra. Mi­randa már az első bi­zo­nyít­vány­osz­tá­sán is túl van.
  • Szerző: BDF

Gombos Edina igencsak hálás a sorsnak, amiért kislánya tőle is örökölt valamit.Ráadásul nem is akármit. Miri még csak az első osztályt járta ki az iskolában, szorgalmával máris felkeltette tanárai figyelmét. Kitartóan tanult, rengeteget olvasott. Kemény munkájának pedig meglett a gyümölcse is.

A büszke anyuka nem is bírta magában tartani az örömteli hírt, a Facebook-oldalán kürtölte világgá kislánya sikereit.

(Fotó: Facebook)
(Fotó: Facebook)
EZEKET OLVASTAD MÁR?
Valamiben mégiscsak rám ütött ez a gyerek! Kitűnő, értő olvasásért aranyfokozatú díjat és oklevelet kapott az iskolában. Ehhez legalább száz könyvet kellett elolvasnia, majd mindegyik után öt kérdésre helyesen válaszolnia.

"Ezzel bizonyította, hogy valóban teljesítette a feladatot és meg is értette, amit olvasott" - írta bejegyzésében az Aktív egykori műsorvezetője, aki azt is hozzátette, különösen büszke Mirire. Hiszen amellett, hogy még csak most kezdte az iskolát, nemcsak remekel a tanulásban, mindezt még idegen nyelven is teszi.