SHOWBIZ

Ügy­nök­nek állt az X-Fak­tor sztárja

Az új­don­sült in­gat­lan­ügy­nök nem más, mint Ki­rály L. Norbi, aki szom­ba­ton új kül­se­jé­vel tart kö­zön­ség­ta­lál­ko­zót a ra­jon­gók­nak. A sok el­fog­lalt­ság miatt vi­szont hiába büszke kisfi­ára, még­sem tud elég időt töl­teni vele.

Az X-Faktor karakteres figurája, Király L. Norbi elfoglalt ember lett: belevágott az ingatlanozás világába. A kiszámíthatatlan munka minden idejét felemészti, melyet már volt felesége is szóvá tett. Előfordult ugyanis, hogy az énekes egy hónapig nem találkozott közös gyermekükkel, Dominikkal.

Király L. Norbi és kisfia, Dominik (Fotó: Facebook)
Király L. Norbi és kisfia, Dominik (Fotó: Facebook)

Norbi a Borsnak elmondta, hogy kéthetente láthatja a fiát, de a helyzetet csak nehezíti, hogy az esetek kilencven százalékában hétvégén fellépése van.

Sajnos van, és lesz is, hogy három-négy hétig nem tudok találkozni vele. Tisztában vagyok azzal, hogy ez senkinek sem jó, de valamiből élni kell, muszáj a felkéréseknek eleget tennem.

– mondta el a Borsnak az X-Faktoros.

Megosztó külsővel pózol (Fotó: Facebook)
Megosztó külsővel pózol (Fotó: Facebook)
A rajongókra van ideje

Egy biztos, a kis Dominik szombaton sem élvezheti büszke édesapja társaságát,ugyanis Norbi egész napos közönségtalálkozót tart Budapesten.  Azt pedig csak remélni tudjuk, hogy  a találkozón sem a rajongók, sem a leendő ingatlanvásárlók nem ijednek majd meg Norbi új külsejétől...