SIKK

To­vábbra is di­vat­ban: Íme, 2018 ked­venc haj­színe

Tö­ké­le­tes vá­lasz­tás idén, ha a vörös ha­ja­dat ki­csit ki­vi­lá­go­sí­tod, vagy a sző­két eny­hén sö­té­tí­ted! Még min­dig hódít a vörös ötven ár­nya­lata. Pró­báld ki te is!
címkék:

Olyannyira őrület lett a blorage, hogy 2018-ban is a hódít ez a szín. Nem kell messzire menni a szó jelentéséhez, vérnarancs (blood+orange). 2016 szeptemberében indult ez a divathullám, amikor Alex Brownsell, a Bleach London megalapítója posztolt egy fotót magáról, amelyen így volt festve a haja.

Fotó: 123RF
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ebben a menő trendben a narancs, a barack, és a piros árnyalatai keverednek a szőkével és sárgás színekkel. Melyik a neked való árnyalat? A bőrszínedtől függ. Mielőtt bátran belefogsz a színváltoztatásba, mindenképpen beszéld meg a fodrászoddal, vagy nézz körül szaklapokban.

Próbálkozhatsz azzal is, hogy a világos hajszínedet megbolondítod egy kis rózsaszínes, vagy vérnarancsos melírral, egészen biztos, hogy vagány frizurát kapsz. Ennek a színvilágnak szinte minden árnyalata nőies megjelenést sugároz. A megfelelő hajápolásról se feledkezz meg, hiszen ez különösen fontos a festett, melírozott hajak esetében. Mutatjuk az idei divatos frizurákat, hátha kedvet kapsz a kipróbálásukhoz!

1. Melírozott

Autum hair colors Made with by Cynthia #autumnhair #pumpkineverything #longhair #curls #ghdcurls #blorage #wellaplex #copperhair #hairtrends

Markanti Hair & Beauty (@markanti_hairbeauty) által megosztott bejegyzés,

2. Vad vérnarancs árnyalatok

#blorage

Craig Anthony Bell (@haircraig130) által megosztott bejegyzés,

Eközben a címlapon

3. Alul blorage

Monica (@monica.beautysolutions) által megosztott bejegyzés,

címkék: