SZTÁRDZSÚSZ

Megdöbbentő, mi történt Tóth Vera hangjával

Tóth Vera ötven kilótól szabadult meg, teljesen átalakult. Az énekesnő fogyásának azonban nem várt következménye is lett.
címkék:
  • Szerző: Angie

Tóth Vera két évvel ezelőtt gyomorbypass-műtéten esett át. Ez a radikális beavatkozás volt az egyetlen lehetősége volt a fogyásra.

A döntés nem volt egyszerű, azonban az énekesnő úgy érezte, a műtét - kis túlzással - az életét mentheti meg. Azóta Vera kemény munkával: edzéssel, diétával ötven kilótól szabadult meg, és így az önbizalma is visszatért. Arra azonban maga sem gondolt, hogy a fogyásért komoly árat fizet.

"Megváltozott a hangom, hiszen egész más közel ötven kilóval kevesebbel énekelni. A nagyközönség ezt nem is biztos, hogy érzékeli. Meghallgattam egy 2016-os felvételt magamról, és majdnem sírva fakadtam, azt hittem, a kardomba dőlök... Az a "verás hang" jobban tetszett, mert volt egy olyan rezgése, amit a mostani testem nem tud biztosítani”

– árulta el Vera, aki ettől eltekintve nagyon boldog, hogy lefogyott. Ugyanakkor észrevette azt is, hogy bár kicsit másképp szól a hangja, sokkal könnyedebben dalol. 

"Soha nem híznék meg újra csak azért, hogy azt a hangot visszakapjam, de minden rosszban van valami jó. A hangtechnikám teljesen kikristályosodott, sokkal finomabb lett, és könnyen tudok énekelni”

– mondta büszkén Vera, akinek súlycsökkenésével sikerült kiegyensúlyozottá válnia az élet más területein is.

Hogy vajon visszatérhet-e Vera régi hangja, az kiderül a %% napilap csütörtöki számából!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?