SZTÁRDZSÚSZ

Meg­döb­bentő, mi tör­tént Tóth Vera hang­já­val

Tóth Vera ötven ki­ló­tól sza­ba­dult meg, tel­je­sen át­ala­kult. Az éne­kesnő fo­gyá­sá­nak azon­ban nem várt kö­vet­kez­mé­nye is lett.
  • Szerző: Angie

Tóth Vera két évvel ezelőtt gyomorbypass-műtétenesett át. Ez a radikális beavatkozás volt az egyetlen lehetősége volt a fogyásra.

Fotó: Markovics Gábor
EZT OLVASTAD MÁR?

A döntés nem volt egyszerű, azonban az énekesnő úgy érezte, a műtét - kis túlzással - az életét mentheti meg. Azóta Vera kemény munkával: edzéssel, diétával ötven kilótól szabadult meg, és így az önbizalma is visszatért. Arra azonban maga sem gondolt, hogy a fogyásért komoly árat fizet.

"Megváltozott a hangom, hiszen egész más közel ötven kilóval kevesebbel énekelni. A nagyközönség ezt nem is biztos, hogy érzékeli. Meghallgattam egy 2016-os felvételt magamról, és majdnem sírva fakadtam, azt hittem, a kardomba dőlök... Az a "verás hang" jobban tetszett, mert volt egy olyan rezgése, amit a mostani testem nem tud biztosítani”

– árulta el Vera, aki ettől eltekintve nagyon boldog, hogy lefogyott. Ugyanakkor észrevette azt is, hogy bár kicsit másképp szól a hangja, sokkal könnyedebben dalol. 

Fotó: MTI

"Soha nem híznék meg újra csak azért, hogy azt a hangot visszakapjam, de minden rosszban van valami jó. A hangtechnikám teljesen kikristályosodott, sokkal finomabb lett, és könnyen tudok énekelni”

– mondta büszkén Vera, akinek súlycsökkenésével sikerült kiegyensúlyozottá válnia az élet más területein is.

Eközben a címlapon

Hogy vajon visszatérhet-e Vera régi hangja, az kiderül a napilap csütörtöki számából!