INSIDER

Tol­va­jok fosz­to­gat­tak az el­tűnt vil­lany­sze­relő nya­ra­ló­já­ban

A Má­csik csa­lád fáj­dalma to­vábbra is csak nő! Nem elég, hogy három hó­napja el­tűnt a csa­ládfő, Má­csik Zol­tán, ez­út­tal tol­va­jok jár­tak a ba­la­toni nya­ra­ló­juk­ban, és ki­lop­ták az újon­nan be­sze­relt klí­mát.
Nincs elég baja az embernek?

Alsóörsön van apu nyaralója, amit nagyon szerettünk. Sokat jártunk oda. De az egyik nap, csörög a telefonunk és a rendőrök közölték, hogy valaki bement a házba és kilopta a tavaly nyáron beszerelt új klímát – meséli Zoltán lánya a -nak. –  Hihetetlen, hogy ez pont velünk történik meg! Nagyon furcsa, hogy annyi szép ház közül éppen apuét találták meg…"

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ahogy azt a megírta, az 52 éves mosonmagyaróvári Mácsik Zoltán március 31-én hajnalban egy fehér Volkswagen Transporterrel indult útnak Abdára egy benzinkútra, hogy találkozzon megbízójával, É. Imrével, aki azt ígérte neki, hogy kifizeti egy korábbi munkáját. Azonban Zoltán eltűnt. A rendőrség hamarosan emberölés gyanújával indított nyomozást, és É. Imrét le is tartóztatták. Zoltán holtteste azóta sem került elő.

Felesége, Márti azóta be sem tette a lábát a közös hálószobájukba.

A hálószoba közelébe se megyek!

A látványától is olyan fájdalom fog el, hogy órákig képes lennék sírni. Még mindig nagyon rosszul vagyok, de találok minden nap valami kapaszkodót a reménykedéshez, hátha Zoli nemsokára mégis velünk lesz" – mondja. A rendőrség nemrég augusztus 11-ig meghosszabbította É. Imre előzetes letartóztatását. A környéken több villanyszerelő is hasonló módon tűnt el, és azóta sem kerültek elő. A család attól tart, hogy Zoltán sem kerül elő, a gyanúsítottat pedig kiengedik, ha a rendőrség nem talál bizonyítékot…