OLDALVONAL

A Bal­csi­nál vette fe­le­sé­gül ma­gyar sze­rel­mét Tho­mas Doll

Fes­tői kör­nye­zet­ben, Ba­la­ton­fü­re­den ün­ne­pelt Edi­ná­val és a nász­nép­pel a ko­rábbi Fradi-edző. Átírta a prog­ra­mot a dugó és a tol­mács.
  • Szerző: vav

Néhány hónap leforgása alatt az FTC és a német élvonalból vele kiesett Hannover kispadjáról is menesztették Thomas Dollt, de a magánéletben így is van oka a boldogságra a német labdarúgóedzőnek. A kétszer elvált 53 éves hajdani sztárfocista a hétvégén egy provence-i stílusban épült balatonfüredi boutique hotelben feleségül vette magyar kedvesét, Edinát.

Már a felesége is Magyarországhoz köti
Már a felesége is Magyarországhoz köti
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A csodás környezetben a rokonok, barátok (köztük Lisztes Krisztián és a hajdani csapattárs Andreas Thom) 70 fős buliját csak a közlekedési dugó nehezítette meg. A menyasszony vagy 20 perc késéssel érkezett meg a ceremóniára, ami ráadásul a szokásosnál tovább (háromnegyed óráig) tartott, mert a magyar nyelvű beszédeket közben mindig lefordították németre is.

Közzétette: Villa Vitae – 2019. május 25., szombat

A Bild beszámolója szerint a menü libamájpástétomból, kacsasültből és gulyásból állt. Az ifjú pár és vendégei hajnali négyig mulattak.

Eközben a címlapon

A német lap hozzáteszi: a Doll házaspár nászútja egyelőre kérdéses, hiszen az edzőt korábbi török csapata, a Genclerbirligi és a ciprusi APOEL is hívja.