ÉLETMÓDI

Tel­­jes szív­­vel Önö­­kért!

Ök­­rösi Le­­ven­­tét, a Well­­ness Esz­­kö­­zök Üzlet Kft. ügy­­ve­­ze­­tő­­jét kér­­dez­­tük a Ló­­nyay utca 18/A alatt ta­­lál­­ható, köz­ér­­zet­­ja­­vító és well­­ness­ter­­mé­­ke­­ket for­­gal­­mazó üzlet ter­­mé­­ke­i­­ről, elé­­ge­­dett vá­­sár­­ló­i­­ról és ter­­ve­i­­ről.

Milyen típusú termékekkel és szolgáltatásokkal segíthetik az emberek mindennapjait?

Cégünk közérzetjavító és wellnesstermékek értékesítésével foglalkozik. Büszkén kijelenthetjük, hogy mára már körülbelül 40 fajta termékkel állunk rendelkezésre a vásárlóink számára. Ezek a termékek vitalitásunk fenntartásában, javításában segíthetnek. A Prestige üzletben lehetőség nyílik arra, hogy  egy orvosi diagnózisnak nem minősülő testállapot felmérő tesztet végezzünk, ezáltal javasolni tudjuk vásárlóink részére a véleményünk szerinti legalkalmasabb közérzetjavító készüléket. Természetesen a teszt elvégzése nem kötelező ahhoz, hogy valaki nálunk vásároljon.

Milyen problémák esetén segíthetnek az önök által forgalmazott termékek?

Mi nem vagyunk orvosok vagy természetgyógyászok, nem diagnosztizálunk, és nem gyógyítunk! Üzletünk nem orvosi rendelő, nem orvosi intézmény! Termékeink kizárólag vitalitásunk fenntartásában, javításában nyújthatnak segítséget. MI kizárólag ügyfeleink, családtagjaink és saját tapasztalatainkat tudjuk megosztani a vásárlóinkkal.

Milyenek a visszajelzések?

2017-ben rengeteg ügyfelünk számolt be pozitív tapasztalatairól. Hisszük és valljuk azt, hogy a legnagyobb elismerést mindig a vásárlóinktól kapjuk. Cégünk az ügyfeleknek a gondolkodási idő mellett egy 14 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállal, a magas fokú elégedettség érdekében. A Prestige üzletét folyamatosan érte és ezután is érheti negatív támadás, de tudjuk, hogy jó úton járunk, hiszen a vásárlóink belénk fektetett bizalma megrendíthetetlen.

Eközben a címlapon

Mik a célok a 2018-as évre?

2018-ban szeretnénk újabb készülékekkel bővíteni a termékpalettánkat, ezzel is hozzájárulva a legnagyobb célunkhoz, hogy még több elégedett vásárló számoljon be pozitív tapasztalatairól.

„Ha jót cselekszel, titkolt hátsó szándékkal vádolnak meg, cselekedj jót akkor is!”

Várjuk nagy szeretettel az üzletünkben: 1093 Budapest, Lónyay utca 18/A-ban.