SZTÁRDZSÚSZ

Mozogni is alig tud a Csak show és más semmi sztárja

Tatár Csilla és Veréb Tamás igyekeznek tökéletes produkciót színpadra vinni.
  • Szerző: Ripost

Tatár Csilla és Veréb Tamás a Jumpplus World igazán különleges ugróköteles  produkciójával készül A Csak show és más semmi péntek esti adására.

A sok gyakorlás miatt azonban még az állás is problémát okoz nekik, ugyanis begyulladtak az izmaik.

"Mozdulni sem tudtunk az első próba után. Komoly fájdalmaink voltak, ráadásként begyulladt az Achilles-ínam is. Egy hét alatt képtelenség ehhez a mozgáshoz hozzászoktatni a testünket, így mindenünk fáj, de nem erre koncentrálunk. Szerencsére jó kondiban vagyok és ismerem a testemet, tudom, hogy meddig terhelhetem" – árulta el Csilla, aki imádja az új kihívásokat, így a lendület viszi előre, az sem zavarja, hogy napok óta korog a gyomra.

"Ugrálás előtt nem célszerű enni, de inni sem, mert lötyög az ember hasában a folyadék. Lassan egy hete csak este eszem, napközben vizet kortyolgatok, eddig majd két kilót fogytam" – árulta el Csilla, aki minden nehézség ellenére igyekszik maximálisan teljesíteni a feladatot.

"Csak az a lényeg, hogy ha belegabalyodunk a kötélbe, akkor is haladjunk tovább és ne essünk ki a ritmusból. Szerintem a nézők is nagyon élvezni fogják a produkciónkat" – fejezte be Tatár Csilla.