SZTÁRDZSÚSZ

Mozogni is alig tud a Csak show és más semmi sztárja

Tatár Csilla és Veréb Tamás igye­kez­nek tö­ké­le­tes pro­duk­ciót szín­padra vinni.

Tatár Csilla és Veréb Tamás a Jumpplus World igazán különleges ugróköteles  produkciójával készül A Csak show és más semmi péntek esti adására.

Tatár Csilla a feladatra koncentrál
Tatár Csilla a feladatra koncentrál
Fotó: Markovics Gábor

A sok gyakorlás miatt azonban még az állás is problémát okoz nekik, ugyanis begyulladtak az izmaik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Mozdulni sem tudtunk az első próba után. Komoly fájdalmaink voltak, ráadásként begyulladt az Achilles-ínam is. Egy hét alatt képtelenség ehhez a mozgáshoz hozzászoktatni a testünket, így mindenünk fáj, de nem erre koncentrálunk. Szerencsére jó kondiban vagyok és ismerem a testemet, tudom, hogy meddig terhelhetem" – árulta el Csilla, aki imádja az új kihívásokat, így a lendület viszi előre, az sem zavarja, hogy napok óta korog a gyomra.

"Ugrálás előtt nem célszerű enni, de inni sem, mert lötyög az ember hasában a folyadék. Lassan egy hete csak este eszem, napközben vizet kortyolgatok, eddig majd két kilót fogytam" – árulta el Csilla, aki minden nehézség ellenére igyekszik maximálisan teljesíteni a feladatot.

"Csak az a lényeg, hogy ha belegabalyodunk a kötélbe, akkor is haladjunk tovább és ne essünk ki a ritmusból. Szerintem a nézők is nagyon élvezni fogják a produkciónkat" – fejezte be Tatár Csilla.

Eközben a címlapon