OLDALVONAL

Sz­lo­vák-ma­gyar: meg­le­pe­tés vár a mi­e­inkre Nagy­szom­ba­ton

Erre a hírre nem szá­mí­tot­tunk. Hetek óta árul­ják a je­gye­ket az első Eb-se­lej­te­zőre, de...
  • Szerző: vav

Még mindig majdnem 7000 jegy vár gazdára a hazai szektorokba a jövő csütörtöki Szlovákia-Magyarország válogatott Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés előtt - jelentette a Nemzeti Sport. Pedig az árusítás már hetekkel ezelőtt megkezdődött.

Egy biztos: a vendégszektor tele lesz magyar szurkolókkal
Egy biztos: a vendégszektor tele lesz magyar szurkolókkal
Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A lap kiemeli: itthon általában gyorsan, javarészt elővételben elkapkodják a szurkolók a belépőket. Kiváltképp akkor, ha valamelyik szomszédos ország csapata a magyar labdarúgó-válogatott ellenfele. Szurkolóink a Szlovákia elleni idegenbeli mérkőzésre pár óra alatt megvettek minden jegyet a vendégszektorba. A jövő vasárnapi, Magyarország–Horvátország Eb-selejtezőre is néhány nap alatt elfogytak a belépők.

Ehhez képest meglepő, hogy a szlovákoknál a 19 200 belépőjegyből eddig csak 12 500-at (abból is mintegy 2 ezret a magyar szurkolóknak) adtak el a mieink elleni hazai találkozójukra. Várhatóan a felvidéki magyarok is nagy számban látogatnak ki a mérkőzésre, így valószínűleg nem kell attól tartani, hogy a szlovák szurkolók elnyomják a magyar tábor hangját. Jövő csütörtökig még bárki vásárolhat belépőjegyet, aki rendelkezik szlovákiai lakcímmel.