INSIDER

Sze­xért kínál al­bér­le­tet a ma­gyar férfi: pi­káns rész­le­tek

Sze­xért cse­rébe kí­nálja 35 négy­zet­mé­te­res la­ká­sát egy ti­tok­za­tos, negy­ven év kö­rüli férfi Ko­má­rom-Esz­ter­gom me­gyé­ben.
  • Szerző: Ripost

"Lakrész kiadó munkahellyel rendelkező lány vagy hölgy számára, maximum 50 éves korig.

Bérleti díj igen kedvező, fix 20 ezer forint, ami tartalmazza a rezsit, plusz heti egy alkalom természetben"

ezzel a felhívással keresi szexpartnerét, egyben lakótársát az ország legnagyobb apróhirdetési oldalán a magát máshol csak „mecénásként” emlegető férfi.

A Blikk munkatársa álnéven kereste meg a férfit, hogy megtudja mit jelent a „heti egy alkalom természetben”.

A főbérlő nem sokáig kertelt, még csak ismerkedni sem szeretett volna, csupán egy képet kért, majd rögtön a tárgyra is tért.

A természetben fizetést én nem egy ilyen romantikus dolognak gondolom, csak hogy kihasználjuk egymást testileg – kezdte az ismeretlen, aki nem sokat árult el magáról.

Állítása szerint azért nem fedi fel azonnal a személyazonosságát, mert nem egyedülálló, ám a keresztnevét hajlandó volt elárulni. Mint mondta, annak a hölgynek, aki elfogadja a feltételeit, biztosan nem lesznek anyagi gondjai a jövőben.

Kétféle lehetőséged van, rajtad áll, hogy melyik a szimpatikusabb. Meg lehetne oldani úgy, hogy orálisan kényeztetsz engem végig, vagy pedig aktussal oldanánk meg a dolgot – írta a férfi, aki a nem kívánt terhességre is gondolt.

Ha utóbbit szeretnéd inkább, jó lenne, ha gyógyszerrel védekeznél, hogy elkerüljük a teherbe esést – mondta.