HŰHA

Sokkoló: Szörnyű levelet kapott a magyar színész

Székhelyi József boldogan él harmadik feleségével, akivel közösen nevelik 5 éves kislányukat. A színész egy durva levélnek köszönheti új életét.
  • Szerző: Buster

Székhelyi József nemcsak arról híres, hogy kiváló színész, de arról is, hogy ő az egyik legidősebb magyar művész, akinek gyermeke született. Harmadik felesége ugyanis 65 éves korában ajándékozta meg őt a most 5 éves Sára Annával. Székhelyi egyébként éppen második feleségének köszönheti új, boldog életét, miután az asszony egy napon váratlanul megküldte neki a válási papírokat. A színész erről az Esti Frizbi felvételén mesélt Hajdú Péternek.

"Mondhatjuk, hogy amikor megismertem Emesét, az életem hihetetlen mélyponton volt."

Huszonöt év házasság után egyszer csak kaptam egy levelet, hogy alperes vagyok egy válóperben.

"Váratlanul ért... Az első sor olvasása után fel is hívtam a feleségemet, és megkérdeztem, hogy biztosan én vagyok-e a címzett. Végül ebből válás lett"

- mesélte az ATV stúdiójában Székhelyi, akibe ebben a letargikus hangulatban futott bele szó szerint a harmadik felesége.

"Ebben a furcsa hangulatban ültem egy szegedi dugóban, és azt láttam, hogy az előttem lévő autóban egy hölgy igazgatja a sminkjét és csak jön és tolat.

Addig, amíg végül nekem nem jött...

- emlékezett a színész nevetve a vasárnap este adásba kerülő műsor felvételén.

És ezeket olvastad már?