SZTÁRDZSÚSZ

Szabó Győző üzent Cur­tis­nek: Ezt gon­dolja a ka­mu­el­vo­nó­ról

A szí­nész ki­zárt­nak tartja, hogy a szci­en­to­ló­gu­sok által al­kal­ma­zott mód­sze­rek­kel bárki le­szok­hat a drog­ról.
  • Szerző: Doris

Hamarosan újra az elvonón köthet ki Curtis! Ettől tart Szabó Győző, aki bár sok erőt és kitartást kíván a rappernek, kizártnak tartja, hogy a szcientológusok által alkalmazott módszerekkel bárki leszokhat a drogról. A színész, aki maga is függő volt, tíz évig élt a kábítószer bűvöletében, és Toxikóma címmel könyvet is írt küzdelméről, egyenesen baromságnak nevezte a kétes hírű egyház által működtetett kamuelvonót!

Fotó: Markovics Gábor

„Ez egy óriási baromság! Természetesen drukkolok Curtisnek, de kizártnak tartom, hogy vitaminkúrával, szaunával és sporttal le lehet szokni a drogról. Pláne nem öt és fél hét alatt! Ez egy nagyon kemény, életen át tartó csata, és biztos vagyok benne, hogy a rappernek lesz még két vagy három köre valamelyik elvonón”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

– mondta lapunknak a Valami Amerika című filmtrilógia sztárja, aki azt is ellenzi, hogy valakit gyógyszerek és orvosok nélkül próbáljanak meg leszoktatni. Márpedig Curtisszel pontosan ez történt!

Fotó: Markovics Gábor

Ahogy arról a már beszámolt, az újpesti rapper naponta 4,5 órát szaunázott, naponta több kilométert futott és vitaminkúrának vetette alá magát a méregdrága garábi kamuelvonón, ahová a munkatársának sikerült bejutnia, hogy lerántsa a leplet a Szcientológia Egyház trükkös módszereiről.

Ha kíváncsi vagy, hogy Győző mit gondol a vitaminkúráról és a napi sportról, keresd a csütörtöki lapszámát újságárusoknál. Minden részletre fény derül!