SIKK

St­rand­szőke haj­jal csá­bí­tóan szexi le­szel! Pró­báld ki a nyár szí­nét!

Ez a tö­ké­le­tes haj­szín, ha iga­zán sze­ret­néd ki­él­vezni a nyár leg­jobb szép­ség­trükk­jeit. Ga­ran­tál­tan jól fog állni neked is.

Ha nyár, akkor lenge ruhák, napbarnított bőr és napszítta, szőkés tincsek, ami az örök sláger egy forró szezonban. A szőke haj mindig igazi szexszimbólumnak számított, sokáig azonban félve nyúltunk hozzá, hiszen nehéz volt megtalálni a megfelelő árnyalatot. A melír, az ombre és a bayalage technikák viszont a lehetőségeket végtelenre tágították. Most már mindenki megtalálhatja a megfelelő, magához leginkább passzoló szőkeséget a rekkenő hőségben.

1. A középszőke tónussal nem lehet mellélőni akkor sem, ha bőröd világos, és akkor sem, ha könnyen barnulsz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. Egy-egy különösen világos tincs azt a hatást kelti, mintha egy kiadós nyaralásból tértél volna éppen haza. Álomszép.

3. Barna hajkoronádat sem kell teljesen átszínezni. Elég, ha néhány világosabb csíkkal teszed izgalmasabbá.

4. A rezes, mézszőke ragyogás igazán vibráló és dögös.

5. Nagy sláger idén az eperszőke szín. Itt a remek alkalom, hogy néhány világos és hamvas tinccsel kombinálva kipróbálhasd te is.

Eközben a címlapon

6. Sötét szemhez, meleg tónusú bőrhöz a karamell és fahéj világos árnyalatai kiválóan illenek és gyönyörűen keretezik az arcot.

7. Idén nem probléma a lenövés - sőt egyenesen dögösnek számít, ha csak a hajvégek játszanak világosabb árnyalatban, mialatt a hajad teteje megőrzi sötétebb karakterét.

8. Ha viszont szemed és bőröd színe világos, akkor platinába hajló szőkeséggel lehetsz igazán vonzó.