LOVE

Ha­tal­mas az öröm, Stei­ner Kris­tóf újra hisz a há­zas­ság­ban, sőt!

A blog­ger és sze­relme ko­mo­lyabbra for­dít­ják a kap­cso­la­tu­kat...

Másodszor is férjhez megy Steiner Kristóf, ugyanis izraeli színész szerelme, Nimrod Dagan, pár hónappal ezelőtt –nagymamája eljegyzési gyűrűjével – megkérte a kezét. 

Fotó: Markovics Gábor

A hírt Nimi osztotta meg Instagram-oldalán. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Life By Nimi (@nimrodagan) által megosztott bejegyzés,

„Én 36 éves vagyok, Nimi meg 27, és nem voltak nagy reményeim. De amikor februárban Budapesten voltunk, volt egy szuper esténk, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Éppen hazafelé sétáltunk, amikor egyszer csak letérdelt elém és megkérdezte, hogy összeházasodnék-e vele. Én azonnal igent mondtam és elkezdtem sírni. Amúgy is nagyon elérzékenyülős vagyok. Akkor is képes vagyok elsírni magam, ha csak ránézek, és eszembe jut, hogy mennyire szeretem” – kezdte lapunknak boldogan Kristóf, majd hozzátette, hogy Nimivel már szervezik az esküvőt, amire idén nyáron kerül majd sor.

Fotó: Markovics Gábor

„Elkezdtük a szervezkedést. Főleg Izraelben lesz a ceremónia, de elég hosszúra nyújtjuk. Lesz egy pár esemény, viszont egyelőre nem szeretnénk több részéletet elárulni” – mondta el a -nak Steiner Kristóf, aki nemsokára másodszor is kimondja a boldogító igent. A blogger először 2011-ben kötött házasságot előző párjával, Matannal, a Földközi-tengeren egy hajó fedélzetén. Kristóf és Matan 10 évig voltak együtt jóban-rosszban.

Nem sokkal a válás után ismerte meg az izraeli nemzeti színház színészét, Nimit, akivel már két és fél éve alkotnak egy párt és nagyon boldogok. „Az előző házasságom után nagyon sokáig úgy éreztem, hogy nem akarok újra megházasodni. De Nimivel minden szempontból annyira szorosan létezünk együtt, hogy egyértelmű volt számomra, vele képzelem a jövőmet. Ő kérte meg a kezemet, ami nagyon váratlanul ért” – emlékezett vissza Kristóf, akinek azért is volt nagy meglepetés, mert az előző kapcsolatában ő volt az, aki feltette a nagy kérdést. Az esküvőről tehát egyelőre még csak keveset tudni, de ismerve Kristófot, biztosan vegán esküvő lesz.