KÜLFÖLD

Soha nem fog megtérülni a migránsokra költött 1 billió euró!

Merkel korábbi tanácsadója visszavonult és könyvet írt. Ebből az derült ki, hogy nem hisz a kancellárnak és szerinte a német jóléti államot tönkre fogja tenni a bevándorlás.
  • Szerző: SZM

Rendesen kiteregette a szennyest nyugdíjba vonulása után Hans-
Werner Sinn német sztár-közgazdász Az igazság keresése című könyvével.

Sinn, aki korábban Merkel kormányának tanácsadója és több egyetem professzora is volt, részint azt állította, hogy a német kormány sokkal többet költött már eddig is a bevándorlókra, mint amennyit bevallott.

A másik kemény állítása, hogy

Németországnak hosszabb távon 1000 milliárd, azaz 1 billió euróba kerülnek a bevándorlók és ez az összeg soha nem fog megtérülni.

“Ezek az emberek soha nem fognak annyit adózni, hogy visszafizessék azt, amit az állam rájuk költ” – fogalmazott a könyvében Sinn. Főként, hogy nem fogorvosok, ügyvédek vagy nukleáris tanácsadók jöttek Németországba, hanem alulképzett bevándorlók.

Egy, a %RIPOST% által is közölt korábbi nyilatkozatában Sinn azt is elmondta, hogy a robotika fejlődése rövid időn belül szükségtelenné teszi a munkahelyek egy részét. “Bárki, aki úgy gondolja, hogy a (képzett) munkavállalók iránti igény ugyanakkora lesz a következő tíz, húsz vagy harminc évben, álmodozónak nevezhető...”

Vagy jóléti állam vagy bevándorló ország. Mindkettő együtt hosszú távon nem fog működni 

– szögezte le a professzor.

És ezeket olvastad már?