BOZÓT

Si­micska 4 mil­li­ár­dot adott a Job­bik­nak, tás­ká­ban hord­ják el a pénzt: Meg­vesz­te­ge­tik az el­len­zé­ket!

Az el­len­zéki kép­vi­se­lők meg­vesz­te­ge­té­sére és kor­rum­pá­lá­sára ha­tal­mas össze­get ka­pott a Job­bik. A párt­igaz­gató és a gaz­da­sági igaz­gató tás­ká­ban hord­ják el a pénzt Si­micska iro­dá­já­ból. Fotók!
  • Szerző: Ripost

Simicska-pénzben fürdik a Jobbik. A  párt törvénytelen, fekete kasszájának kezelői, Szabó Gábor pártigazgató és Schön Péter gazdasági igazgató, hetente kétszer mennek Simicskához az újabb meg újabb milliókért. Budapesti irodájában, a XI. kerületben, a Radóc utca 8. szám alatt személyesen keresik fel a milliárdost, aki bankkártyákat és tisztára mosott készpénzt ad át nekik.

EZT OLVASTAD MÁR?
Bizonyítékok állnak rendelkezésre, jobbikos informátorok és fotók tanúsítják, hogy Vona Gábor megbízottai tömött táskákban, hetente több alkalommal viszik el a pénzt Simicskától a Radóc utcai irodából. A milliárdos  hatalmas összeget, vagyonának 10 százalékát, 4 milliárd forintot bocsátott Vona Gábor rendelkezésére.

Az Origóhoz fotókat juttattak el a pénzszállítás műveletéről. Ezek közül a lap most kettőt hozott nyilvánosságra. A képeken jól látszik, amint az iroda udvarára bekanyarodik  Simicska jól ismert fekete Jaguárja. Ezzel érkezik meg minden egyes alkalommal több száz millió forint, amit aztán saját kezűleg visznek el a Jobbik pénztárosai.

Simicska Jaguárjában érkezik az újabb adag. Összeségében 4 milliárdot ad a Jobbiknak...
Simicska Jaguárjában érkezik az újabb adag. Összeségében 4 milliárdot ad a Jobbiknak...
Ebből vesztegetheti meg a Jobbik akár az összes ellenzéki képviselőt, hogy lépjenek vissza az ő javukra. Már hozzá is láttak a sokmilliós megvesztegetésekhez.

Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója és Schön Péter, a párt gazdasági igazgatója hetente több alkalommal, részletekben saját kezűleg, táskában viszik el Simicskától a fekete pénzt!

A táskájukban egy alkalommal kb. 150 millió forint fér el, húszezres bankjegyekben. Bár hétköznapi járókelőnek álcázzák magukat, vastag sapkát húznak a fejükre, a fenti a képen jól felismerhető Szabó Gábor pártigazgató és a Jobbik "főkönyvelője", Schön Péter.

Fotó: MTI
Fotó: MTI

A lopott pénzből már megkezdték a megvesztegetéseket

A cél az, hogy milliókat ajánlva visszalépésre vegyék rá az ellenzéki képviselőket. Csak a Jobbik maradjon meg ezen a térfélen.

Még csak a jéghegy csúcsa, ami Kiskunhalason kiderült, hogy a Jobbik helyi politikusa milliókat ajánlott az LMP-nek, ha visszalépteti a jelöltjét. A megvesztegetési kísérletről bizonyító erejű hangfelvétel is készült!

Eközben a címlapon

Gondosan megtervezett országos akcióról van szó, ehhez kellenek Simicska milliárdjai. A korlátlan lehetőségeket biztosító hatalmas összegből bárkit le tudnak fizetni, meg tudnak venni Vonáék.

- Tegyetek ajánlatot, vegyetek meg bárkit, itt a pénz, csak szóljatok! – üzente meg a Jobbik elnöke minden egyes választókörzetbe. Ha kell, készpénzben adják át a helyi politikusoknak az igényelt milliókat.

Vona és Simicska külön térképet és névsort készítette azokról, akiket az elsők között próbálnak megvesztegetni, de előbb-utóbb minden ellenzéki képviselőjelöltnek ajánlatot tesznek

Döntő kérdés lesz az elkövetkező napokban, de akár a választások előtt csak néhány órával, hogy hány MSZP-s, DK-s, LMP-s képviselőjelöltet sikerül megvenni Simicska százmillióiból.

Az sem érdekli a Simicska-pártot, hogy a képviselőjelöltek felvásárlása egyértelműen bűncselekmény, nemcsak a választási szabályokat sérti, de egyértelműen a büntető törvénykönyvbe ütköző bűntett, konkrétan megvesztegetés, illetve választási csalás, amelynek büntetése akár 8 éves szabadságvesztés is lehet.

A rengeteg pénzből képesek megvesztegetni bárkit, legutóbb például a marcali körzetben, sokakat megdöbbentve, a momentumos Fábián László lépett vissza a jobbikos Steinmetz Ádám javára. Ezt Steinmetz büszkén, hamis mosoly kíséretében maga jelentette be Simicska házi riporternőjének, a havi ötmillióval megfizetett Kálmán Olgának.

A reménytelen helyzetben lévő, gyenge ellenzéket látva akarják megvesztegetni a velük konkuráló jelölteket szerte az országban. Nyomást gyakorolnak rájuk, „belengetik a sokmilliós vesztegetési pénzeket, hogy lépjenek vissza a jobbikosok javára.

Nem feledkeznek el a kisebb pártokról sem, konkrét ajánlatot tettek már a Független Kisgazdapárt megvásárlására is. Ezt a párt alelnöke, Paulina László leplezte le a TV2-nek adott interjújában. Itt is százmilliókkal vesztegetik meg a pártot, ha a kisgazdák visszaléptetik jelöltjüket a Jobbik javára. Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója írásbeli szerződést is aláírt a megvesztegetésről a párt elnökével, Balogh Károllyal! Rögzítették, hogy a pénzt csak akkor utalják, ha a Kisgazdapárt nyilvánosan bejelenti képviselők visszalépését a Jobbik javára.

Közben működik a pénzszivattyú. A Jobbik pénztárosai, Szabó Gábor és Schön Péter bizonyíthatóan hetente többször is mennek Simicskához az újabb és újabb pénzkötegekért…  Amíg csak el nem hordják mind a 4 milliárd forintot...