INSIDER

Ré­m­álom a sze­gedi vo­na­ton: meg akar­tak erő­sza­kolni egy nőt a mos­dó­ban

Egy fél­mez­te­len férfi lökte vissza a mos­dóba a fi­a­tal lányt.
  • Szerző: Ripost

Robusztus, kigyúrt, kopasz fiatalember V. Benjámin. Egy ilyen fizikummal szemben szemernyi esélye sem lehet egy fiatal nőnek. Annak a lánynak sem volt sansza, aki 2015 júliusában egyedül utazott Budapestről Szegedre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfit pénteken bilincsben kísérték a Budapest Környéki Törvényszék tárgyalótermébe, ahol Benjámin már szánta-bánta tettét és felmentésért könyörgött a bírónak. Ám Szalay Csaba tanácselnököt csöppet sem hatották meg szavai és emberölés kísérlete miatt tíz év hat hónap fegyházra ítélte.

A fiatal nő a vonat mosdójából gyanútlanul lépett ki, amikor a félmeztelen, erős testalkatú férfi visszalökte. V. Benjámin drog hatása alatt állt, a nő értékeit akarta megszerezni, azonban dulakodás közben erős szexuális vonzalom is ébredt benne és mindenáron közösülni akart. Áldozata száját befogta, a melltartóját leszakította, a nadrágját és a bugyiját is letépte, perceken keresztül fojtogatta. Végül nem erőszakolta meg áldozatát, Vecsésnél leugrott a vonatról, megelégedett a nő övtáskájával. A lány sokkot kapott a támadástól, sokáig ápolták kórházban annak ellenére, hogy a nemi erőszak nem valósult meg.

Az utolsó szó jogán a közel három éve előzetesben ülő férfi azt mondta, hogy nagyon megbánta amit tett, megváltozott és jobb ember lett. Leszokott a kábítószerről, illetve apuka lett, van egy kisfia - írta a Bors.