LOVE

Pin­tér Tibor nagy be­je­len­tést tett a pár­já­val kap­cso­lat­ban

A szí­nész úgy érzi, 21 évvel fi­a­ta­labb párja mel­lett végre révbe ért.
  • Szerző: Ripost

Pintér Tibor csak néhány hónapja van együtt 21 évvel fiatalabb párjával, mégis olyan mély érzéseket táplál iránta, amelyet már nagyon régen nem érzett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Jeni számomra a tökéletes nő. Nagyon jól tud engem kezelni – ami, valljuk be, nem könnyű –, és az életem minden területén a társam. Megértő, figyelmes, de ha szükség van rá, észhez is térít" – kezdte a Lokálnak a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, akinek párját két gyermeke, a 21 éves Janka és a 12 éves Máté is hamar megkedvelte.

"Az én gyermekeim nagyon elfogadóak, és mindenki felé jó szándékkal fordulnak. Az elmúlt években akadt néhány párom, ezért Janka és Máté érthető módon még egy kicsit távolságtartó. Azt viszont ők is látják rajtam, és meg is jegyzik, hogy rég voltam ennyire boldog és kiegyensúlyozott. Ez pedig számukra is öröm. Nagy szerencsém van velük, mert bármit csináltam, bármi jelenik meg rólam, ők sosem ítélnek el. Olyankor inkább felhívnak, vagy találkozunk, és őszintén megbeszéljük a történteket" – mesélte a színész. Tibor nagyon élvezi az apaszerepet, és úgy érzi, 45 évesen kész lenne még egy gyermekre.

"Ha úgy hozza az élet, szívesen babáznék újra. A korom egyáltalán nem befolyásol ebben, szerintem kellően fitt és fiatalos vagyok. A megfelelő társsal biztosan vállalnék gyermeket, és most úgy érzem, ez a valaki mellettem van" – tette hozzá sejtelmesen Tenya.