LELKIZŐ

Családi viszály eredménye: súlyosbodott Pécsi Ildikó férjének állapota

Idén év elején úgy tûnt, rendeződni látszik Pécsi Ildikó és férje egészségügyi állapota. Szûcs Lajos maga vallotta be, hogy vastagbélrákkal mûtötték, de már túl van a nehezén. A színésznő azonban rossz híreket közölt a Riposttal, amikor újra férjéről érdeklődtünk.
  • Szerző: E.J.

Embert próbáló időszakon megy keresztül Pécsi Ildikó és férje, Szűcs Lajos.

Bár az utóbbi években folyamatosan egészségügyi gondokkal küzdött az olimpiai bajnok labdarúgó, de hónapokkal ezelőtt végre felcsillant a remény a gyógyulásra.

Lajos a Nemzeti Sportnak adott interjújában vallotta be tavaly decemberben, hogy vastagbélrákot állapítottak meg nála az orvosok, ezért sürgős műtétre szorult. A műtét sikeres volt, és ezek után boldogító időszak következett: januárban együtt ünnepelhették az aranylakodalmukat Pécsi Ildikóval, és a művésznő örömmel számolt be a %% napilapnak arról is, hogy a férje már erőre kapott, és autójával már rövidebb távokat is gond nélkül megtesz.

Az évek óta tartó viszálykodás Pártos Csillával és nagyobbik unokájukkal azonban nem tett jót nekik, egészségügyi állapotuk ismét hanyatlani kezdett.

Pécsi Ildikó megtörten kérte lapunk olvasóit, hogy imádkozzanak érte és Lajosért.

"Most voltunk az orvosnál, és Lajos nagyon rossz állapotban van... Kicsit imádkozni kellene értünk, mert bármi történhet. Ezt még nem mondtam el senkinek, de egy második daganatot is találtak nála" - mondta  a %%-nak a Kossuth-díjas színésznő, aki édesanyja példáját követve próbál erős maradni.

A részleteket olvasd el a %% napilap csütörtöki számában!

És ezeket olvastad már?