FÜLES

Bot­rá­nyos aján­la­tot tett Pécsi Il­dikó Pár­tos Csil­lá­nak

A Kos­suth-díjas szí­nész­nő­nek el­ké­pesztő öt­lete tá­madt, kü­lö­nös módon tel­je­sí­tené egy­kori menye leg­na­gyobb álmát.
  • Szerző: ripost

Elképesztő ajánlatot tett Pécsi Ildikó Pártos Csillának!

Bár a színésznőnek sikerült peres úton visszaszereznie a házat, amiben Pártos Csilla évtizedekig élt, és amibe a spórolt pénzét fektette, megérti, hogy Pártos nehéz szívvel hagyja el az ingatlant.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

Ezért a Kossuth-díjas színésznő felajánlotta egykori menyének, hogy ha annyira fontos neki a ház, akkor megvásárolhatja tőle azt. Ha viszont nem él ezzel a lehetőséggel, akkor Pécsi Ildikó unokájának, Csabának is mihamarabb ki kell költöznie a házból - írja a Blikk Rúzs.

"A színésznőnek és férjének egyébként olyan a szívük, mint a vaj. A nagyszülőknek továbbra is az a tervük, hogy ha üresen visszakapják az ingatlanjukat, akkor azt értékesíteni szeretnék. Az ebből befolyt összeget elsősorban unokáik támogatására fordítanák."

Fotó: Szabolcs László
Fiuk elsőszülött unokáját is segíteni szándékoznak, annak ellenére, hogy nem tartja velük a kapcsolatot.

A színésznő korábban elmondta, hogy öt-hat éve feléjük sem néz a kis Csabika, aki már húszéves, és annyit változhatott a fiatalember az évek alatt, hogy már meg sem ismernék őt az utcán. Időközben egy szem fiuknak született egy másik fia is újabb kapcsolatából. Boldogok, hogy lett második fiú unokájuk is" - mondta el a portálnak dr. Magyar György, Pécsi Ildikó ügyvédje.