FÜLES

Botrányos ajánlatot tett Pécsi Ildikó Pártos Csillának

A Kossuth-díjas színésznőnek elképesztő ötlete támadt, különös módon teljesítené egykori menye legnagyobb álmát.
  • Szerző: ripost

Elképesztő ajánlatot tett Pécsi Ildikó Pártos Csillának!

Bár a színésznőnek sikerült peres úton visszaszereznie a házat, amiben Pártos Csilla évtizedekig élt, és amibe a spórolt pénzét fektette, megérti, hogy Pártos nehéz szívvel hagyja el az ingatlant.

Ezért a Kossuth-díjas színésznő felajánlotta egykori menyének, hogy ha annyira fontos neki a ház, akkor megvásárolhatja tőle azt. Ha viszont nem él ezzel a lehetőséggel, akkor Pécsi Ildikó unokájának, Csabának is mihamarabb ki kell költöznie a házból - írja a Blikk Rúzs.

"A színésznőnek és férjének egyébként olyan a szívük, mint a vaj. A nagyszülőknek továbbra is az a tervük, hogy ha üresen visszakapják az ingatlanjukat, akkor azt értékesíteni szeretnék. Az ebből befolyt összeget elsősorban unokáik támogatására fordítanák."

Fiuk elsőszülött unokáját is segíteni szándékoznak, annak ellenére, hogy nem tartja velük a kapcsolatot.

A színésznő korábban elmondta, hogy öt-hat éve feléjük sem néz a kis Csabika, aki már húszéves, és annyit változhatott a fiatalember az évek alatt, hogy már meg sem ismernék őt az utcán. Időközben egy szem fiuknak született egy másik fia is újabb kapcsolatából. Boldogok, hogy lett második fiú unokájuk is" - mondta el a portálnak dr. Magyar György, Pécsi Ildikó ügyvédje.