HŰHA

Tel­je­sen le­győzte a volt me­nyét Pécsi Il­dikó?

A szí­nésznő és fia volt fe­le­sége most a bí­ró­sá­gon fe­szül­nek egy­más­nak, sú­lyos mil­li­ók­ról kell dön­teni.

Hetekkel ezelőtt rokontartási eljárást indított Pécsi Ildikó ellen a volt menye, Pártos Csilla. A nő azért döntött így, mivel Pécsi fiával való válása után semmit nem kapott, ugyanis a férfi minden vagyona Pécsi Ildikó nevén van.

A Kossuth-díjas színművésznőt egyértelműen megviselték az elmúlt évek eseményei, hiszen a viharos válásról nap mint nap olvasni lehetett a sajtóban. A rokontartás viszont azt jelenti, hogy most magának Pécsi Ildikónak kell majd megjelennie a bíróságon azért, hogy a saját maga által szerzett javait megvédje. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Pécsi és Pártos évekkel ezelőtt még legjobb barátnők voltak.
Pécsi és Pártos évekkel ezelőtt még legjobb barátnők voltak.
Fotó: Szabolcs László

A színésznő ügyvédje szerint példaértékű az az emberi tartás, ahogy ügyfele viseli a körülötte kialakult helyzetet.

"Újra és újra megpróbálnak Pártos Csilláék fogást találni ügyfelemen, de eddig totális sikertelenség koronázta a próbálkozásaikat. Az elmúlt időszakban három keresetet nyújtottak be vagyonjogi vonatkozásban, de mindhármat elutasították, bíróság elé sem kerültek. A válás kapcsán egyedül a gyermektartási ügy van folyamatban, ezenkívül semmilyen követelésüket nem tudták érvényesíteni a bíróságon" - mondta el a Borsnak Pécsi Ildikó ügyvédje, dr. Bilkei Dávid.

Pártos Csilla védője már egész másként látja az ügyet: bár tudja, ügyeiket elutasították, ismét benyújtják a kereseteket.

Pécsi Ildikó és férje, Szűcs Lajos ötven év munkáját próbálják megvédeni, hiszen mint mondják, ők megdolgoztak ezért. 

Eközben a címlapon

"Ezért mi mind megdolgoztunk a férjemmel, nem ajándékba kaptuk, és nem is peres úton vettük el valakitől" - jelentette ki korábban a színésznő a Borsnak.

Az utóbbi idők megpróbáltatásai miatt Pécsi Ildikó kórházba került, az egészségi állapota jelentősen megromlott. A színésznőt azóta hazaengedték, egy közeli ismerős szerint fel kellett őt erősíteni.