LOVE

Hol­ly­woodi gye­rek­sztár Pal­vin Bar­bara új sze­relme?

Ha­zánk di­vat­büsz­ke­sége az utóbbi idő­ben ren­ge­teg időt tölt egy jó­képű fi­a­tal szí­nés­szel, aki­vel lát­ha­tóan nem­csak egy­szerű ba­rá­tok, és va­ló­szí­nű­leg ő az a ti­tok­za­tos pasi, aki­ről Barbi nem­ré­gi­ben be­szélt.
  • Szerző: The_M

Amióta 2012-ben közös képen pózolt Justin Bieberrel, Palvin Barbara nagyjából egy híres férfi közelében sem lehet anélkül, hogy egyből ne boronálnák őket össze. De most talán nemcsak a rajongók és a sajtó élénk fantáziájáról van szó, a világhírű magyar topmodellre valóban rátalált a szerelem.

Fotó: Instagram
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az elmúlt hetekben ugyanis feltűnően sok időt tölt együtt Dylan Sprouse-zal, többek közt a moszkvai foci-vb döntőjére is együtt mentek a közös barátaikkal. A róluk készült képeken Barbi és a színész folyamatosan ölelkeznek, és láthatóan nagyon közeli a viszonyuk. Bár olyan egyértelmű felvétel nem készült róluk, amin például csókolóznának, és egyértelműen bizonyítaná azt, hogy egy párt alkotnak.

A 24 éves modell viszont a napokban a Borsnak arról beszélt, hogy az elmúlt fél évben nagyon sokat beszélget egy fiúval, aki a lelki társává vált, és talán öt év után vele lehet először komoly kapcsolata. Többet nem árult el, de a szavai és a fotók együtt elég kézenfekvővé teszik a helyzetet. A budapesti szépség rajongói pedig már a hónap elején arról pletykáltak a közösségi oldalakon, hogy kedvencük és a színész összemelegedtek.

Fotó: Instagram

Azt nem tudni, hogy Barbi és a 25 éves Dylan miként ismerkedtek meg, de miután mindketten New Yorkban élnek, és a hírnevük miatt azonos körökben mozognak, nem volt nehéz találkozniuk. Sprouse csaknem 20 éve, az Apafej című Adam Sandler-vígjátékkal vált ismertté, majd a Disney egyik sorozatában játszott az ikertestvérével, jelenleg is színészkedik, és néha modellként is dolgozik. De van egy saját sörfőzdéje Brooklynban, ami elég jól megy, így nem kell amiatt aggódnia, hogy nem tudja befizetni a számláit.

Fotó: Instagram

Az egyelőre még a jövő zenéje, hogy miként alakul majd a fiatalok kapcsolata, de a jelek biztatóak. Az összhang tökéletesnek tűnik, külsőre is összeillenek, és a hasonló munkakör miatt a hektikus életvitelük sem fog éket verni közéjük.