LELKIZŐ

Drá­mai val­lo­más, válik a TV2 sztárja, ki­de­rül­tek az okok!

A Mokka mű­sor­ve­ze­tője né­hány hó­nap­pal ez­előtt jött rá arra, hogy fe­le­sé­gé­vel már egy­ál­ta­lán nem ugyan­úgy kép­ze­lik el a jövőt, mint az­előtt.
  • Szerző: ripost

Négy év házasság után válik a feleségétől Pachmann Péter. A Mokka műsorvezetője és egykori kedvese nem hadakoznak egymással, főleg, mivel közös kislányuk, a hároméves Anna érdekeit tartják mindketten szem előtt.

Fotó: TV2
EZT OLVASTAD MÁR?

Péter és felesége az elmúlt hónapokban jöttek rá arra, hogy már nem ugyanarra halad az életük, ezért úgy döntöttek, jobb, ha elengedik egymást.

"Nagyon nehéz erről beszélnem, és a feleségem kifejezett kérésére többször nem is fogok. Igen, elválunk" - erősítette meg a Blikknek a lap információit Pachmann.

"Mindenki azt szokta mondani, hogy szeretetben és barátságban válnak, de nálunk ez valóban így van.

Nem is lehetne máshogy, hiszen Anna kislányunk érdekében mindig is szövetségesek maradunk, mint szülők.

A szövetséget pedig a legjobb, ha barátként köti meg az ember. Természetesen a kislányunkat együtt neveljük, és törekszünk arra, hogy a jelenlegi helyzetből semmit, vagy legalábbis a lehető legkevesebbet érezze meg" - fogalmazott a lapnak a műsorvezető, aki az együtt töltött éveket nem adta fel harc nélkül. 

Az elmúlt hónapokban mindent elkövetett azért, hogy feleségével újra egymásra találjanak, de be kellett látniuk, hogy ez lehetetlen.

Eközben a címlapon

"Mi magunk hónapokkal ezelőtt kezdtük érezni, hogy nem ugyanazokat az utakat képzeljük el a jövőben, mint a másik, és bár dolgoztunk rajta, hogy ezen változtassunk, rájöttünk, hogy ha ez valóban így van, akkor akkor a legjobb válasz erre az elengedés."

A Mokka műsorvezetője fontosnak tartotta leszögezni, hogy a válásukban nem játszik szerepet harmadik fél, jelenleg mindketten független emberként építik újra az életüket. A válással kapcsolatos döntésük teljesen racionális alapon született meg, Péter pedig a jövőben azon dolgozik majd, hogy kislánya ne szenvedje meg szülei házasságának végét.