NÍNÓ

Ózdi csa­lád­ir­tás - döb­be­ne­tes rész­le­te­ket mesél a túl­élő édes­anya

Maga a pokol lett az az ózdi csa­ládi ház, ahol a 31 éves Sz. Ádám meg­pró­bálta ki­vé­gezni az egész csa­lád­ját. Mi­u­tán meg­ölte két ne­velt fiát, még órá­kon át gyö­törte az élet­ve­szé­lye­sen meg­se­be­sí­tett élet­tár­sát, Bog­dán And­reát. A bru­tá­lis rész­le­tek­ről az édes­anya be­szélt a Ri­post­nak, majd la­pun­kon ke­resz­tül üzent is a gyil­kos­nak.

A 35 éves Sz. Ádám 2018. november 25-ére virradóra késsel megölte 16 és 18 éves nevelt fiát, és életveszélyesen megsebesítette élettársát. Bogdán Andrea, aki órákon át könyörgött az életéért, miután a szeme láttára megölték a fiait, mostanáig csak a rendőröknek beszélt a szörnyű hajnalról.

Fotó: Sulyok László
EZEKET OLVASTAD MÁR?
- Két és fél évvel ezelőtt ismertem meg Ádámot

– kezdi a -nak Bogdán Andrea.

Megtörve mesélte el a történteket Andrea.
Megtörve mesélte el a történteket Andrea.
Fotó: Sulyok László

- Nagyon jó viszonyban voltunk, azt mondta, szereti a fiaimat, a 16 éves Krisztiánt és a 18 éves Rolandot, így közös albérletbe költöztünk. Minden szépen alakult, de egy idő után betegesen féltékennyé vált... A tragédia előtt meglátogattuk a lányomat, de már ott sem volt minden rendben vele. Később a minősíthetetlen viselkedése miatt elzavartam otthonról, de aztán mégis be tudott jutni a lakásba...

Hatalmas ütésre ébredtem... Amikor kinyitottam a szememet, ott állt fölöttem Ádám, és egy kést szorongatott a kezében. Ekkor kezdődött a vérontás

- mondta a -nak Andrea.

Az anya megmutatta a fiúk sírját is.
Az anya megmutatta a fiúk sírját is.
Fotó: Sulyok László

Ne gondold, hogy itt vége a történetnek! Andrea a Ripostnak elmesélte, hogy a gyilkosság napján pontosan mi történt, mit tett a gyilkos a két fiával, és azt is elmondta, hogyan tudott végül kimenekülni a házból. Keresd a szerdai Ripost napilapot az újságárusoknál!

Eközben a címlapon