HŰHA

Dur­ván át­ver­ték Osz­ter Sán­dort, tiszta vizet ön­tött a po­hárba a mű­vész

A 70 éves ma­gyar szí­nészt évek­kel ez­előtt csapta be egy gáz­sze­relő, az át­ve­rés árát pedig most kel­lett meg­fi­zet­nie a sztár­nak.
  • Szerző: Ripost

Kiderült, miért kellett hónapokig fagyoskodnia Oszter Sándornak. A 70 éves művész diósjenői otthonában meghibásodó fűtőeszköz eddig ugyanis nem is volt hivatalosan beüzemelve, mivel rosszul szerelték be. Oszter szerint az eszközt beszerelő ember becsapta, és most több mint 700 ezer forintot fizetett, hogy a kazán forgalmazója megjavítsa és rendeltetésszerűen bekösse azt - írja a Blikk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A múlt héten nyilatkozott a TV2 Mokka című műsorában Oszter és felesége, hogy szinte megfagynak diósjenői házukban, mivel tönkrement a kazánjuk, ám két és fél hónapig senki sem volt hajlandó megszerelni azt.

A kazánt forgalmazó cég a művész állításaira azt közölte, hogy a szerkezetet 2011-ben adták el neki, de "az első értékesítés óta eltelt hét év alatt a kazán hivatalosan, dokumentálhatóan beüzemelésre nem került, azon rendszeres karbantartást a cég által feljogosított szakember nem végzett". Tehát a gázkazán beszerelését olyan alapvető hibákkal végezték el, amelyek szükségszerűen oda vezettek, hogy felmondta a szolgálatot. Oszter Sándor pedig azt állítja, egy szerelő átverte őt.

Egy kontár szerelte be a kazánunkat

– kezdte a színművész, aki elmondta, hogy a forgalmazó felkereste, majd három ember három napon át javította a készüléket, hogy végre megfelelően működjön. A szakértők szerint Oszter feljelenthetné a szerelőt, aki becsapta, de saját bevallása szerint elege van a perekből.