LELKIZŐ

Óri­ási fáj­dal­mai van­nak, járni sem tud a Szom­szé­dok sztárja

A so­ro­zat Etusa bo­ka­sza­lag-sza­ka­dást szen­ve­dett, így he­te­kig ott­hon kell fe­küd­nie, nagy fáj­dal­mak kö­ze­pette.
  • Szerző: The_M

Ahogy arról a is beszámolt, komoly baleset érte Csűrös Karolát. A kiváló színésznő bokaszalag-szakadást szenvedett, így hetekig képtelen a színpadra lépni a Madách Színházban. De nemcsak dolgozni, járni sem tud igazából, nagyon nagy fájdalmai vannak. A Borsnak azt is elárulta,  nem vette észre, amikor megtörtént a baj.

"Egyszer csak elkezdett borzasztóan fájni a bal lábam, a bokám. Aztán még jobban és még jobban, úgyhogy végül el kellett mennem orvoshoz. Megvizsgáltak, megröntgenezték, még ultrahangon is voltam, és megállapították, hogy valószínűleg kifordult a bokám, csak nem vettem észre. Kaptam egy úgynevezett bandázst, ami olyan, mint egy magas szárú cipő. Hat hétig éjjel-nappal viselnem kell! Ez annyival jobb, mint a gipsz, hogy le lehet venni. Olyankor tudom jegelni, krémmel kenegetni a bokámat."

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Nem nagyon sikerül járni, rettenetesen fáj!

- panaszkodott a lapnak a Szomszédok egykori szereplője.

(Fotó: RTL Klub)
(Fotó: RTL Klub)

De szerencsére nincs egyedül a bajban, és ápolják, miközben otthon fekszik.

"Van segítségem, a férjem. Ő nagyon ügyes, de persze nem használom ki a végletekig! Fel tudok állni, de nem jó, ha jövök-megyek, mert akkor rémesen fáj. Még hat hét..."