SZTÁRDZSÚSZ

Ag­gód­nak a ba­rá­tok: Újra kór­házba ke­rült a nagy­be­teg Orbán Józsi

Orbán Jó­zsef ta­valy ős­szel tudta meg, hogy az agyá­ban és a tü­de­jé­ben is da­ga­na­tos el­vál­to­zá­sok van­nak.

Orbán Józsit ismét kórházban kezelik. A zenész tavaly ősszel tudta meg, hogy az agyában és a tüdejében is daganatos elváltozások vannak, azóta a gyógykezeléseknek köszönhetően az agyából szinte teljesen eltűnt a daganat.

Orbán Józsinak meg kell erősödnie
Orbán Józsinak meg kell erősödnie
Fotó: TV2
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kezelés azonban megviselte a szervezetét. A 100 Folk Celsius énekes-gitárosának mostanáig folyamatosan javult az állapota, otthonában lábadozott, ám a megtudta: most újra kórházi kezelésre szorul. Pedig néhány hete legjobb barátja, Benkő Balázs lapunknak arról számolt be, hogy Józsihoz már személyi edző jár, szobabiciklivel erősítik a fizikumát.

Igaz, akkor az is kiderül, hogy Józsi étvágyával gondok vannak. Nos, ez a probléma súlyosbodott. Benkő László fia elmondta: Orbán Józsi nincs jól, ezért kórházba kellett vinnie. Balázs nagyon aggódik a zenészért, akiről betegsége kezdete óta gondoskodik.

"Teljesen elhagyta magát, ezért jobbnak láttam, hogy bekerül a kórházba. Néhány hete még étvágyfokozót kapott az orvosától, és úgy tűnt, hogy használ, de kevésnek bizonyult. Borzasztóan megijesztett a viselkedése, nem evett, legyengült, ijesztően lefogyott, nem csinált mást, csak otthon ült, nézte a tévét és megállás nélkül dohányzott”

– mondta elkeseredetten Benkő Balázs, aki több mint harminc éve ápol igaz barátságot a zenésszel, aki betegsége óta szerinte teljesen kivetkőzött magából.

Ha tudni szeretnéd, hogyan változott meg a zenész, és milyen kezelést kap a kórházban, olvasd el a csütörtöki lapszámát.

Eközben a címlapon