NÍNÓ

Öm­lött a vér Pé­csen: Vas­cső­vel ver­tek egy férfit a nyílt utcán

A meg­tá­ma­dott férfi vérző fej­jel ro­hant be egy kö­zeli ven­dég­látó helyre, és kért se­gít­sé­get. A rend­őrök, men­tők hamar ki­ér­tek a hely­színre, ám ad­digra a tá­ma­dók ke­re­ket ol­dot­tak.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Hangos jajveszékeléstől volt hangos Pécs belvárosa szerda délután, miközben nagy csapásokat lehetett hallani. A BAMA információi szerint egy férfit ütöttek vascsővel. A megtámadott férfi vérző fejjel rohant be egy közeli vendéglátó helyiségbe, és kért segítséget. A rendőrök, mentők hamar kijöttek a helyszínre, ám addigra a támadók kereket oldottak.

A rendőrség is megerősítette, hogy május 1-jén 14 óra 49 perckor érkezett bejelentés arról, hogy megvertek egy férfit Pécsett, a Béri Balogh Ádám utcában.

EZT OLVASTAD MÁR?

A sértett összeveszett egy másik férfival, aki a vita során egy husánggal, majd egy vascsővel többször megütötte. A férfi a bántalmazás során megsérült, ezért a mentők kórházba szállították.

ILLUSZTRÁCIÓ
ILLUSZTRÁCIÓ

A rendőrök 20 percen belül beazonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 30 éves pécsi férfit. Előállították a rendőrkapitányságra, elszámoltatása folyamatban van.

címkék: