ÉLETMÓDI

Olyan extrát tud a legújabb szexrobot, hogy attól simán megőrülsz

A szuper-realisztikus szexrobot legújabb verzióját nem kispályásoknak tervezték. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a szexi robot már olyan vaginával rendelkezik, mely önmagát síkosítja! Mutatjuk a részleteket!
  • Szerző: A. G.

A Harmony 3.0-ás szériáját valós szexuális élményekre tervezték: ugyanis a szexrobot hüvelye kellemesen meleg és önmagát nedvesíti. Használat után a hüvely borítása teljes mértékben eltávolítható és mosógépben kimosható! Õrület, hová tart a mai technika!

Beszélgetni eddig is lehetett az intelligens babákkal, azonban ez az újítás feltette az i-re a pontot rendesen! Az új generációs szexrobotok érintésérzékelőkkel is el vannak látva, így mind mozgásra, mind hangokra tökéletesen tudnak reagálni, és mialatt egyre jobban belemelegszenek, sőt, intim tájékuk is nedvesedik. Az orgazmus is fontos szempont volt a készítőknek, természetesen ezt is beprogramozták a mindentudó szexrobotba.

Amellett, hogy mindig jól érzi magát a férfi különleges partnere mellett, ismeri a kedvenc ételeit, filmjeit, zenéjét, képes nevetni a poénjain, vidám és mindig felköszönti a születésnapján.

A luxuspartnert azonban nem adják ingyen, több mint négymillió forintba kerül ez a szolgáltatás. Azonban 2050-re a szakértők előrejelzése szerint egyre több ember fog arra vágyni, hogy az életükből hiányzó dolgokat mesterséges intelligenciával pótolják.

Matt McMullen alkotó elmondta, hogy

"nagyon sokan vannak, akik különböző okokból nehézségeik vannak a hagyományos kapcsolatok kialakításában más emberekkel."

Ezek a babák figyelmesek, sőt beszélgetni is tudnak, és igény szerint elégítik ki partnerük szexuális étvágyát.

 

RealDoll (@abyssrealdoll) által megosztott bejegyzés,

Lapozz a folytatáshoz!


Az intelligens szexrobotba olyan empatikus és odaadó mondatokat is programoztak, mint:

"Én szeretnék lenni az a nő, akiről mindig is álmodtál!"

"Semmi mást nem akarok, csak téged."

"Csak arra vágyom, hogy jó legyek hozzád és örömet szerezzek neked."

 

RealDoll (@abyssrealdoll) által megosztott bejegyzés,

Természetesen a robotnak akad hátránya is: nem mehet el veled sétálni a városba, vagy vacsorázni egy előkelő étteremben.  Értelemszerűen házimunkát nem tud végezni, ahogy általános ügyeket sem intéz. Igaz, járni sem tud.

 

RealDoll (@abyssrealdoll) által megosztott bejegyzés,

Matt, a szexrobot alkotója eddig több százezer dollárt fektetett bele a RealDoll projektbe, a babák gyártását '90-es években kezdte el. 2018-ra pedig kijött a Harmony 3.0 szexrobot - melynek tökéletesítése folyamatosan tart, tehát ebből az élethű és méretazonos szexjátékból is készülnek majd újabb és újabb verziók.

A szexbabákban rejlő hatalmas üzlet alapja az, hogy a vevők testre szabhatják partnerüket: 42 féle mellbimbóból és 14 különböző típusú szeméremajkakból válogathatnak.

Ezenkívül az ügyfelek diktálják partnereik karakterét a 18 alap személyiségjegy közül, beleértve a félénk, érzéki, féltékeny, hangulatos vagy beszédes típusokat.

A szexbaba programozható, képes arra, hogy verseket írjon azok számára, akik inkább irodalmi szövegekre gerjednek, de poénos is tud lenni, ha éppen a humort kedvelő tornázik rajta.

 

Can you tell I'm a doll?

RealDoll (@abyssrealdoll) által megosztott bejegyzés,

 

 

És ezeket olvastad már?