SZTÁRDZSÚSZ

Ököl­lel te­rí­tette le fe­le­sége zak­la­tó­ját Bud Spen­cer

Egy monte-carlói ká­vé­ház­ban ül­dö­gél­tek, ami­kor egy is­me­ret­len férfi meg­kör­nyé­kezte Ma­riát.
  • Szerző: BDF

Bud Spencer, azaz Carlo Pedersoli csak egy pillanatra hagyta magára feleségét az asztaluknál, amikor kiment telefonálni. Ekkor figyelt fel Mariára egy ismeretlen férfi, aki rögtön oda is lépett az egymagában üldögélő csinos barna lányhoz. Mire Bud visszaért a telefonálásból, felesége már egészen magánkívül volt.

Elmesélte, hogy egy idegen férfi a szoknyája alá nyúlt és a csupasz térdére tette a kezét, mire ő felvilágosította, hogy egyáltalán nincs egyedül.

Erre az idegen gyorsan a kijárat felé vette az útját” - írta a 80 év alatt a föld körül című emlékiratában.

(Fotó: Facebook)
(Fotó: Facebook)

A legendás színészóriás zaklatásnak vette a történteket, és a fickó után sietett, aki még késsel is megfenyegette őt.

„Amikor megláttam, hogy még neki áll feljebb, a düh, amely amiatt horgadt fel bennem, hogy valaki megérintette a feleségemet, őrjöngésbe váltott át.

A kezem gyorsabb volt, mint az eszem, mert az még megpróbált figyelmeztetni: Vigyázz, ő fel van fegyverkezve, te meg nem!

A perverz férfi teljesen kihozta a sodrából az amúgy higgadtságáról ismert Carlót. Kezdeti összeszólalkozásuk tettlegességig fajult.

„Ez volt azon kevés alkalmak egyike, amikor az öklöm nem egy kaszkadőrt terített le, hanem egy hétköznapi embert, aki nem volt felkészülve az esésre.

Eközben a címlapon
Néhány perccel később megérkezett a rendőrség és a mentő. Utóbbi azonban nem miattam jött!”