FÜLES

Nótár Mary, úgy tűnik, el­vesz­tette a há­bo­rút L.L. Ju­nior ellen

Az éne­kesnő egy de­cem­beri bot­rány során ug­rott neki a rap­per­nek, si­ker­te­le­nül.

Hosszú hónapok óta szabályos állóháború folyik Nótár Mary és L.L. Junior között, ám most, úgy tűnik, hivatalosan is lezárult az ügy – még mielőtt komolyan elkezdődhetett volna. Az énekesnő rágalmazásért perelte be L.L. Juniort, miután a rapper egy tavaly decemberi videóban hazugságnak nevezte Mary terhességét, illetve vetélését. A papírokat Mary és ügyvédje benyújtották a Pesti Központi Kerületi Bíróságnak, az ügy azonban a tárgyalási szakaszig sem jutott el, mivel a bíróság megszüntette a büntetőeljárást, nem tartották azt megalapozottnak.

Nem jött be a per Marynek...
Nem jött be a per Marynek...
Fotó: Markovics Gábor

"Továbbra is állítom, hogy nem mondtam hazugságokat Maryről, csupán a kelleténél indulatosabban közöltem a mondandómat, melynek az igazságtartalma valós.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A bíróság már a meghallgatás előtt megszüntette az eljárást arra hivatkozva, hogy a feljelentő érzékenysége nem minősül becsületsértésnek

– mondta el L.L. Junior a Ripost napilapnak, és hozzátette, itt szeretné végleg lezárni ezt az ügyet.

"Én is tehetnék jogi lépéseket Mary ellen, mivel bűncselekményekkel vádolt, de ezt egyelőre nem teszem. Azt üzenném neki, hogy a harag és a bosszú nagyon rossz tanácsadó. Egy mea culpába (én vétkem, katolikus bűnbánó formula – a szerk.) még nem halt bele senki, higgye el, ettől sokak szemében sokkal szimpatikusabb lenne. Jobb lenne, ha a magánéletét, amelyet ő tett közüggyé, felvállalná, nem vagdalkozással és mocskolódással alacsonyodna le.”

Mint ismeretes, a vita tavaly ősszel robbant ki, amikor Mary úgy döntött, szerződést bont közös menedzsmentjükkel, a jogi vitában pedig szerette volna, ha Junior az ő oldalára áll. A rapper viszont erre nem volt hajlandó, Mary ezért megfenyegette őt, hogy ellenkező esetben kitálal a sajtóban Junior magánéletéről...