FÜLES

Fel­leb­bez­nek: Nótár Mary min­den­kép­pen be­perli L.L. Ju­ni­ort

Az éne­kesnő úgy dön­tött, min­den­kép­pen harcba száll az iga­záért.
  • Szerző: RIPOST

Folytatódik a háború Nótár Mary és L.L. Junior között! Bár a Pesti Központi Kerületi Bíróság a napokban megszüntette a Nótár Mary által indított rágalmazási eljárást L.L. Junior ellen, az énekesnő és ügyvédje azonban úgy döntöttek, fellebbeznek, ami azt jelenti: nem ért véget közöttük a háború.

Fotó: Markovics Gábor
EZT OLVASTAD MÁR?

„Meg kell vizsgálni, hogy az elsőfokú bíróság helyes következtetést vont-e le, hiszen szerintünk meg kellett volna hallgatni a feleket, mielőtt döntést hoznak. Azt a bíróság is leírta az indoklásban, hogy Junior mondatai tényállításnak minősülnek, csakhogy a bíróság úgy értékelte, hogy ez objektív módon nem sérti ügyfelem becsületét” – mondta el Mary ügyvédje, dr. Kovács Attila, aki bízik abban, hogy másodfokon számukra jóval kedvezőbb ítélet születik majd.

A másodfokú bíróság döntéséig még hosszú hónapokat kell várni, Mary viszont addig is igyekszik kizárni a körülötte zajló negatív eseményeket, mivel nagyon megviseli őt a kialakult helyzet.

Amennyiben L.L. Junior a bocsánatát kérné, a történtek után akkor is folytatná az eljárást, ugyanis felejteni nem tudná és nem is akarná.

Jelenleg karrierjével foglalkozik, a jövőben pedig botrányok helyett a művészi értékeivel szeretne kitűnni, egy új szórakoztató műsor készítésével is tervezi meglepni közönségét.