NÍNÓ

Nem hi­szed el, mit mű­vel­tek ezek a férfiak a du­na­ke­szi hor­gász­bolt­ban

Le is ka­me­ráz­ták őket, most pedig a rend­őr­ség nyo­moz utá­nuk!
  • Szerző: RIPOST

A Dunakeszi Rendőrkapitányság nyomozást folytat lopás gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen tettesek még szeptember 16-án délután egy Dunakeszin lévő horgászüzletből elloptak egy orsót. Az ismeretlen férfiakról egy biztonsági kamera felvételt készített.

Fotó: Police.hu

Az egyik ismeretlen férfi 50 év körüli, körülbelül 160 centiméter magas, normál testalkatú, rövid, őszes hajú. A cselekmény elkövetésekor világoskék, hosszú ujjú inget, farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt. A másik ismeretlen férfi 40 év körüli, 180 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid, őszes hajú. A férfi az elkövetés idején sötétkék pólót és sötétkék sportcipőt, valamint világoskék térdnadrágot viselt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A dunakeszi rendőrök kérik, hogy aki a képen látható két férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunakeszi Rendőrkapitányságon (Dunakeszi, Tábor utca 2. szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.