HŰHA

Nem hi­szed el, kik­nek se­gí­tett Har­sá­nyi Le­vente

A mű­sor­ve­zető 40 adag ételt szol­gált fel a Bu­rat­tino Gyer­mek­ott­hon la­kó­i­nak, így fel­ele­ve­nít­hette kö­zép­is­ko­lai em­lé­keit is, hi­szen annak ide­jén pin­cér­ként vég­zett.
  • Szerző: TN

Harsányi Levente csütörtökön a Burattino Gyermekotthon lakóit lepte meg Csepelen egy finom ebéddel.

"Amióta kétgyermekes apuka lettem, minden átértékelődött bennem. Ahol tudok, segítek, főleg gyermekeknek és családoknak. A gyermekotthonokba való látogatás mindig megérint. Mindenkinek kötelezővé tenném, hogy jöjjön el egy ilyen helyre és lássa, hogyan élnek itt az emberek. Mi ráadásul a látogatáson és beszélgetésen túl 40 adag finom étellel leptük meg a gyerekeket, így márciusban tudtunk ide egy kis karácsonyt hozni"

EZT OLVASTAD MÁR?

- mondta Harsányi Levente, aki az ételek feltálalásában is segédkezett, így feleleveníthette pincér végzettségét.

Fotó: Korponai Tamás

"Kicsit újraéltem most az érettségit. Ott az osztály egyik fele megfőzte az ételeket, a másik fele pedig feltálalta. Tányér nélkül nem volt könnyű, de így is felpakoltam a kezemre négy-öt adag ételt. Láttam, hogy ez a gyerekeknek is tetszett. Remélem, átmentem a vizsgán"

- tette hozzá a műsorvezető.

A Yolo FoodPorn séfje, Kiss Gábor elmondta: ezentúl negyedévente szeretnének meglepni ételeikkel olyan rászoruló gyermekeket, akik valószínűleg nem engedhetnék meg maguknak, hogy olyan ötcsillagos konyhákból származó ételeket vásároljanak.

Eközben a címlapon