NÍNÓ

Nőnek öl­tö­zött férfi tá­madja meg a lá­nyo­kat a pesti We­ker­lén

Fur­csa alak tűnt fel a We­ker­le­te­lep ut­cáin. Tá­vol­ról csak egy női alak­nak lát­szik, ám ahogy kö­ze­lebb ér, ki­de­rül, hogy egy női ru­hába bújt férfi. Es­tén­ként zak­latja a fi­a­tal, csi­nos lá­nyo­kat, rájuk akasz­ko­dik, meg­ré­miszti őket.
  • Szerző: Ripost

Furcsa alak tartja rettegésben a fővárosi Wekerle-telepet. A környéken nagy felháborodást keltett, hogy egy nőnek öltözött férfi mászkál a környék utcáin. Egy csinos lányt a központban lévő játszótérnél zaklatott hétvégén késő este, de látták már a helyi iskola környékén is.

Ezeken az utcákon alig van világítás éjjel, így könnyen mozgolódhatnak a kétes alakok.
Ezeken az utcákon alig van világítás éjjel, így könnyen mozgolódhatnak a kétes alakok.
EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A Belvárosból jöttem haza éjszaka” – mesélte a -nak M. Brigitta. – „A Határ úton láttam, hogy előttem egy nő megy csillámos szandálban.

Amikor beértem a buszmegállónál, akkor döbbentem rá, hogy nem is nő, hanem egy férfi, női ruhában!

Akkor még nem gondoltam semmi rosszra, el akartam menni mellette, de nem engedte. Elállta az utam, alaposan megnézett magának és megszólított. Közölte, hogy ő női ruhában érzi kívánatosnak, szexinek magát, és gerjed rám. Középkorúnak tűnt, rövid sötét haja volt, egyberuhát viselt. Rászóltam, hogy hagyjon békét, hiába, követni kezdett. Nem vagyok egy félős lány, de berezeltem. Szerencsémre jött egy kutyasétáltató, amikor a fura alak meglátta őt, végre leszakadt rólam.”

Brigittát ennél a buszmegállónál zaklatta a fura alak.
Brigittát ennél a buszmegállónál zaklatta a fura alak.
Fotó: Markovics Gábor

A furcsa, női ruhába öltözött férfit mások is látták, sőt azt is, hogy fiatal lányokat leszólít, molesztál. A helyi polgárőrség azóta gyakrabban járőrözik.

„Egyre több a betörés a környéken, úgyhogy mi is, a rendőrség is folyamatosan járjuk a környéket, és most külön figyelmet fordítunk a magányos nőkre” – mondta lapunk kérdésére Nagy Éva, a Dél-Pesti Autóvadász és Polgárőr Egyesület elnöke.

A rendőrségre egyelőre nem érkezett feljelentés, pedig a jogász szerint érdemes bejelenteni a hasonló eseteket.

Eközben a címlapon
„Ha egyelőre szerencsére nem is történt fizikai erőszak, jó, ha tud erről a rendőrség, hiszen a tettes félelmet kelt másokban, veszélyezteti a környék nyugalmát. Az elkövető zaklatás miatt egy évig terjedő börtönbüntetést is kaphat, ha az eset többször megismétlődik vagy tettlegességig fajul”

– tájékoztatta a -ot dr. Hortobágyi Tibor jogász.

10 hónap börtönt kapott a magát orvosnőnek kiadó hevesi férfi
2016-ban egy 31 éves gyöngyöspatai férfi doktornőnek adta ki magát és engedély nélkül kezelt betegeket a Nógrád megyei Szirákon. Azt állította magáról, hogy ő az ügyeletes doktornő. Azután bukott le, hogy egy nő ultrahangos vizsgálata után megállapította: a páciens több hete állapotos, de ha forró sós vízben fürdik, megszakíthatja a terhességet. Az áldoktornőt kuruzslásért ítélték jogerősen tíz hónap börtönre.