SIKK

Mu­tasd a tes­ted! Meg­mond­juk, mi­lyen far­mer illik rád

A far­mer örök klasszi­kus, meg­szo­kott vi­se­let a hét­köz­na­pok­ban. Tév­hit azon­ban, hogy csak a mo­del­lek le­het­nek bom­bá­zók benne, elég jól vá­lasz­ta­nod, és olyan lesz, mintha rá­dön­töt­ték volna.
  • Szerző: Z.B.

Évek óta keresed a tökéletes farmert, de még mindig nem vagy elégedett?Megmutatjuk, hogyan vásárolj legközelebb, hogy kényelmes és szexi nadrággal térj haza, amiben egész nap jól érezheted magad!

Körte alkat - széles csípő

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A leggyakrabban a körte alkatú nők panaszkodnak vagy azok, akinek nagyon széles a csípőjük, hogy nehezen találnak farmert, hiszen a derekuk vékony, viszont popsiban és combban erősebbek. Így ami alul feszes, az az övrészen nagyon eláll. Az biztos, hogy ehhez az alkathoz a legpraktikusabb a sztreccs farmer, ami eléggé simul a testhez ahhoz, hogy mindenhol jól álljon.

Sokan úgy vélik, hogy a teljesen testhez tapadó, répa fazon csak a nagyon vékony nőknek áll jól. Ha azonban magasabbnak és karcsúbbnak szeretnél tűnni, akkor érdemes felpróbálnod egy háromnegyedes változatot, nőies cipővel. Igazi modell leszel! Ha szeretnéd elrejteni a combjaidat, vagy a nem kívánt apró hurkákat, akkor válassz egy teljesen egyenes szárú nadrágot.

Lapos fenék

Ha alig vagy semennyire sem domborodik ki a feneked, akkor egy jól megválasztott farmernadrág nagy segítségedre lehet.

Mindenképpen sztreccset válassz, mert a laza és bő változat csak még jobban eltakarna. A magassarkú remek döntés, mert javítja a tartást és megfeszülnek az izmaid. Egy háromnegyedes nadrággal hosszíthatod a lábaidat és javul az összhatás. Fontos, hogy semmilyen esetben se viselj csípőnadrágot, mert az lelapítja a feneket.  Magasított derekút vagy popsi push-up-os fazont válassz, így még akkor is kereknek tűnik majd a feneked, ha igazából annyira nem az.

Vastag combok

Ha a lábaid kicsit vastagabbak a testedhez képest, és szeretnéd ellensúlyozni a húsosabb combjaidat, akkor vess be néhány praktikát. A halásznadrág stílus itt is nyerő, hiszen hosszítja, vékonyítja a lábakat. A legjobb döntés a nem testhez simuló és egyenesszárú fazon. Ha vékonyabbnak akarod láttatni a combod, a sötétebb színek segíthetnek.

Eközben a címlapon

Alma alkat - Ha a pocakkal van gond

Ha a derékháj nagyon zavar, illetve kicsit nagyobb az úszógumid, azt nem célszerű kihangsúlyozni. Felejtsd el a csípőnadrágokat, mert azok még a nagyon vékony és lapos hasú nőkön is tudnak szörnyen állni. A magasderekú fazon igazi Jolly Joker lesz számodra, az, hogy milyen legyen a szára, csak a stílusodtól függ.

Ha nagyon alacsony vagy

Ha rövid a lábad, a legegyszerűbb trükk, ha hosszanti csíkos, vagy az élén egy csíkkal díszített darabot választasz. A rövidebb, boka felé érő nadrág nyújtja az alakot, még akkor is, ha lapos talpú cipőt viselsz mellé.  A felül sztreccs, alul pedig kecsesen trapéz szárú igazi főnyeremény, főleg, ha fekete, olyan hosszú combjaid lesznek tőle, mintha modell lennél.