TÜZELŐÁLLÁS

Bot­rány a BL-meccs előtt, Mo­u­rinho le­tá­madta két já­té­ko­sát

A Man­ches­ter Uni­ted me­ne­dzsere az öl­tö­ző­ben bal­hé­zott. Ne­he­zen vi­selte el a ve­re­sé­get a por­tu­gál szak­em­ber.
  • Szerző: mv

Nem túl ideális a hangulat a Manchester Unitednél, amely szerdán a Sevilla otthonában lép fel a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.

José Mourinho kemény konfrontációba keveredett két játékosával, Paul Pogbával és Phil Jones-szal az öltözőben a Newcastle elleni vereséget követően - írja a Mirror. Vajon milyen hatással lesz a csapatra a balhé a szerdai, Sevilla elleni BL-meccs előtt?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mourinho jobb játékot vár Pogbától és Jones-tól (Fotó: AFP/Europress Fotóügynökség)
Mourinho jobb játékot vár Pogbától és Jones-tól (Fotó: AFP/Europress Fotóügynökség)
Sevilla-Manchester United

Története során a Sevilla még soha nem jutott tovább a BL nyolcaddöntőjéből, de nem csak ezért tűnik esélytelenebbnek. Ellenfele, a Manchester United az utóbbi nyolc spanyolországi meccsén csak egyszer kapott ki, ráadásul az angolok edzője, José Mourinho különösen sikeres az andalúz csapattal szemben: a Real Madrid mestereként hétszer nyert a Sevilla ellen, és csupán egyszer szenvedett vereséget.

Azonban Mourinho kisebb balhét okozott csapata öltözőjében a Newcastle elleni vereséget követően. Két játékosával, Phil Jones-szal és Paul Pogbával üvöltözött. Azóta kicsit fagyos a légkör a csapatnál. Vagy éppen az ellenkezője? Mourinho pont ezzel hozta tűzbe játékosait? Ma este kiderül!

Mourinho Pogbával balhézott (Fotó: AFP/Europress Fotóügynökség)
Mourinho Pogbával balhézott (Fotó: AFP/Europress Fotóügynökség)

Sahtar Donyeck-AS Roma

A két csapat 2011-ben ugyancsak a nyolcaddöntőben találkozott, és akkor a Shaktar jutott tovább. Azóta azonban mindkét nyolcaddöntős párharcát elbukta az ukrán csapat, amelynek amúgy sem acélos a mérlege az olaszokkal szemben: otthon négy győzelem mellett hatszor kikapott.

Eközben az AS Roma remek formában várja a meccset, az utóbbi három bajnoki mérkőzését megnyerte, és immár a harmadik helyen áll az olasz tabellán. A gárda csatára, Edin Dzeko különösen kitesz magáért, már 11 gólt számlál a bajnokságban. A Sahtar az utóbbi öt mérkőzéséből csak hármat nyert meg, és eltiltás miatt nélkülözni kénytelen csapatkapitányát, Darijo Srnát. Ez túl nagy előny a rómaiaknak?

Eközben a címlapon