ÉLETMÓDI

Áruld el a kedvenc színed, megmondjuk, milyen vagy az ágyban

Vajon miféle összefüggés lehet a színek világa és a szexualitás között? Nem nehéz kitalálni, hiszen mindkettő hat érzékeinkre. Most pedig az is kiderül, mennyire vagy bevállalós az ágyban a kedvenc színed alapján!
  • Szerző: F. E.

Kedvenc színed nemcsak személyiségjegyeidről, de arról is árulkodik, hogy mennyire vagy tüzes a hálószobában.

Nem is ragozzuk tovább, nézd meg a palettát és válassz!

FEHÉR

Azt gondolod magadról, hogy milyen kis ártatlan lélek vagy és mennyire gyengéd szerető, azonban lelked mélyén igazi kéjsóvár személy lapul. Ne félj kimutatni ezt a vadságot, meglátod jobban fog tetszeni, mint gondolnád.

FEKETE

Játékosságod nem ismer határokat. Szeretsz incselkedni és csábítani, így nem meglepő, hogy egyszerűen rabja vagy a szex nyújtotta gyönyöröknek. Ha igazán belelendülsz, örömmel letakarod a másik szemét és egy jégkockával vagy egy kis tollal kényezteted.

SZÜRKE

Általában nem a saját ágyadban csinálod, mert nem akarsz végigmenni azon a procedúrán, hogy részedről ennyi volt a műsor, mész tovább a dolgodra. Nehezen köteleződsz el az ágyban is, ráadásul inkább a gyors menetek híve vagy, aki gyorsan túl szeretne lenni az egészen, mindenféle cécó nélkül.

BARNA

Leginkább reggelre szereted időzíteni az intim pillanatokat, ugyanis kifejezetten élvezed a lustaság és az álmosság keveredését a szeretkezésben. Inkább szereted lassan csinálni és ha nem kell sokat dolgoznod közben.

ZÖLD

Hajlamos vagy kicsit bizonytalan lenni a szexuális teljesítményeddel kapcsolatban, ezért olyan embert választasz a szexhez, aki folyamatosan elhalmoz a bókjaival és nem fél elmondani, hogy milyen jó vagy az ágyban. Azt a partnert szereted, aki mer hangos lenni az szex közben és nem fél kimutatni az érzéseit ágyon innen és túl.

Lapozz a folytatáshoz!


PIROS

Nagyon elégedett vagy a hálószobában nyújtott készségeiddel és büszkén fitogtatod tehetségedet, ott, ahol épp elönt a vágy. Talán attól sem rettensz meg, hogy egy fülledt és pajzán videóval rukkolj elő magadról. Fontos, hogy tudd, ezzel csak óvatosan!

RÓZSASZÍN

Kifinomult vagy az ágyban is, és amikor valakivel intim közelségbe kerülsz, igazán megadod a módját. Csak úgy nem vetkőzöl le akárkinek, mert igazán különleges vagy és a pillanatot is ennek fényében szeretnéd megélni. Szerelmet keresel, nemcsak a szexet.

KÉK

Mint a folyó, az áramlással haladsz. Kedveled a gyengéd szeretkezéseket, ugyanakkor az sincs ellenedre, ha partnered valami újat szeretne kipróbálni az ágyban. Igazán bevállalós is tudsz lenni. És ha valami balul sül el vagy kellemetlenség történik, te biztos nem fogsz nagy ügyet csinálni belőle.

LILA

Te egy igazi különc vagy! Nem veted meg a piszkos és durva dolgokat a testi szerelemben, veled a nagybetűs kalandban részesül az illető, aki veled alszik. Partnered egy teljesen új dimenzióba kerül melletted a hálószobában.

SÁRGA

Nagyon nagy elvárásaid vannak a szerelmi életedre vonatkozólag. Ha találkozol valakivel, egyből elképzeled, milyen lehet vele az ágyban és képes vagy különböző ideákat gyártani róla. Ha úgy érzed, szeretnek, akkor te is igazi romantikus szeretővé válsz. Azonban sokszor nem érik el a felállított mércét, azonban a szextől ez nem távolít el.

NARANCS

Nagyon könnyen kerülsz intim kapcsolatokba és ennek fényében az egyéjszakás kalandokat sem veted meg. Szeretsz különböző karaktereket belevinni a szexuális életedbe, így a szerepjáték a egyik kedvenc szórakozásod a hálószobában.