SHOWBIZ

Nézd meg bi­ki­ni­ben Ma­gyar­or­szág 16 leg­szebb lá­nyát

Va­sár­nap este ki­de­rül, kié lesz a ko­rona a Miss Uni­verse Hun­gary dön­tő­jé­ben. A zsű­ri­nek idén sem lesz könnyű dolga, annyi szent...
  • Szerző: Buster

Vajna Timi lányai egytől egyig gyönyörűek. Nekünk történetesen ötletünk sincs, kinek a fejére kerülhetne a korona vasárnap este a Miss Univers Hungary döntőjében.Ők tizenhatan mind jó esélyekkel indulnak. Válassz magadnak kedvencet már most, hogy legyen kinek szurkolnod a TV2 képernyője előtt!   

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Antal Édua (25)

Édua tavaly a verseny Top 50 mezőnyébe jutott és a Miss Balaton legszebb 16 lánya közé is bekerült. A művészet átszőtte az egész gyermekkorát: 8 évesen kezdett énekelni, klasszikus zenét és képzőművészetet tanulni. 10 évesen belecsöppent a színjátszás világába, így a beszédkészséget és színpadi mozgást is lehetősége volt fejleszteni. A középiskolában kezdett néptáncolni és ez az aktív mozgás azóta is részese a mindennapjainak. Mindezek segítettek abban, hogy magabiztosan tudjon kiállni mások elé. Két éve végzett a Nyíregyházi Főiskola pedagógus karán, azóta gyerekeket tanít énekelni, táncolni, rajzolni-festeni, egyszóval a művészetek szeretetére.

Balázs Luca (19)

Luca a Szent István Egyetem élelmiszermérnöki karára jár. Azért ezt a képzést választotta, mert nagyon sok barátnőjének volt különféle étkezéssel kapcsolatos problémája, allergiája, ebben szeretne segíteni nem csak nekik, de másoknak is. Rendszeresen sportol. 2014 nyarán  Rómáig biciklizett, 21 nap alatt 1350 kilométert tett meg.A kalandban az Appenineken való átkelés volt számára a legnagyobb élmény. Lelkes állatvédő.

Bertók Frizsina (23)

Fruzsina a Testnevelési Egyetemen végzet, testnevelő-úszóedzőként. Felsőoktatási tanulmányai alatt kezdett el modellkedni, számos forgatáson és reklám felvételen vett részt, ekkor döntötte el, hogy a médiában szeretné folytatni a karrierjét. Nemrég egy videoblogot is indított, amiben bevezeti az érdeklődőket a média kulisszái mögé. Rövid ideig Isztambulban élt.