OLDALVONAL

Mély­ütés a ra­jon­gók­nak, ezt mondta a benn­fen­tes Mi­chael Schu­m­a­cher­ről

Hiába re­mény­ked­tek, hogy lát­hat­ják. Egy be­ava­tott le­hű­tötte a ke­dé­lye­ket a ké­szülő film­mel kap­cso­lat­ban.
  • Szerző: vav

Nagyot csalódtak Michael Schumacher rajongói, mert azt hitték, a decemberre tervezett dokumentumfilmben végre láthatják kedvencüket a mai állapotában. Csakhogy hiába minden kíváncsiság, most kiderült, hogy erről szó sem lehet.

Fotó: Twitter
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Forma-1 hétszeres világbajnoka lassan öt és fél éve szenvedett súlyos síbalesetet. A családja azóta szinte semmit sem árul el az egészségi állapotáról. Sokan tiszteletben tartják a hírzárlatot, mások - köztük Schumi egykori menedzsere és mentora, Willi Weber is - hevesen kritizálják a titkolózást. De mindkét tábor abban bízott, hogy a nemrég beharangozott filmből végre kiderül az igazság.

Elterjedt, hogy Schumacher idei 50. születésnapjáról is lesznek felvételek. A család tagjai akkor új mallorcai nyaralójukban töltöttek néhány napot, ahová speciális mentőhelikopterrel szállították a sztárt.

"Egy film, amely magyarázatokat keres és válaszokat ad, anélkül, hogy megszépítené a történteket"

- táplálta a rajongók reményét a dokumentumfilmről szóló közlemény is, amely hangsúlyozta: nem csak sportolóként, de felesége, gyermekei és édesapja segítségével magánemberként és családapaként is bemutatja Schumachert.

Eközben a címlapon
Ebben a filmben sem lesz egyetlen olyan jelenet, egyetlen olyan kép sem Michael Schumacherről, ami ma megmutatja

- hűtötte le a kedélyeket egy bennfentes a német InTouch magazin szerint.

A különböző fórumok hozzászólói közül sokan azzal vádolják a családot, hogy csak a pénzért készítik a filmet, és egy újabb bőrt húznak le Schumacher tragédiájáról, anélkül, hogy bármit is elárulnának róla.