FÜLES

Mi tör­tént? El­köl­tö­zik csa­ládja Bangó Mar­git­tól!

Nagy vál­to­zá­sok ké­szü­lőd­nek az éne­kesnő csa­lád­já­ban. Úgy tűnik, ha­ma­ro­san ki­ürül a ro­ko­nok­tól nyüzsgő ház.
  • Szerző: B.M.

Megválik Velencei-tavi ingatlanától a Kossuth-díjas művésznő, aki azért szánta rá erre a fájdalmas lépésre magát, hogy segíteni tudjon szerettein.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Eladom, hogy tudjak segíteni az unokáimnak.

Emilió­nak van egy kis lakása, ha azt is el­adjuk, a kettőből már kijön egy kertes ház. Szeretném, ha a gyerekek virágok közt, jó levegőn nőnének fel. Ne legyen szmog, zaj. Vannak szülők, akik azt mondják: majd ha meghalok, a tiéd lesz. Én viszont szeretném látni az örömüket" - árulta el a Borsnak Bangó Margit, aki jelenleg egy pesti, többgenerációs házban él.

"Kicsi Tinikém marad velem, őt nem adom! Ezt a nagy Tina tudja. Annak idején ő is ezt csinálta, nem hagyott egyedül egy percre sem.

Mindenki más megy, és persze hiányozni fognak. Üres lesz a ház, nem lesz jövés-menés, zsibongás, a legkisebb, Vivike nem szaladgál, táncol folyamatosan.

De most, hogy forgatnak az Édes Életben, vagy el kell mennem itthonról, ha pihenni akarok, vagy be kell költöznöm a legbelső szobába, ahol csak halkan nézhetem a tévét, nehogy zavarjam őket. Ugyanis Tináék kicsi házában nem fér el a stáb, az enyém a bázis. Ez így nincs rendben" - tette hozzá a művésznő.