FÜLES

Meg­ta­lál­tuk: Nem hi­szed el, hol dol­go­zik Kozso ba­rát­nője!

Nyolc éven át tar­tott a sze­re­lem az éne­kes és a gyö­nyörű lány kö­zött, de nem­ré­gi­ben fel­röp­pent a sza­kí­tá­suk híre. Azóta is több­ször lát­ták már őket együtt, ám egy­előre nem nyi­lat­koz­nak róla: kap­cso­lat­ban van­nak-e, vagy már csak ba­rá­tok. A Ri­post a mun­ka­he­lyén ta­lálta meg Ke­i­rát!
  • Szerző: T.B.

Megtudtuk, hogy a gyönyörű, fiatal lány a mai napig fellép az énekessel, ám emellett civil foglalkozása is van.

A olvasóriportere egy karibi hangulatú koktélbárban bukkant rá Keirára, ahol szexi fűszoknyában szolgálta ki a vendégeket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Egyáltalán nem tűnt letörtnek! Vidám és elképesztően szexi volt! Mosolyogva, udvariasan hozta ki az italokat, figyelte a vendégek minden kívánságát

- árulta el a férfi, aki pár izgalmas fotót is készített Kozso kedveséről. Hiszen a legújabb pletyka szerint bizony újra együtt van a lány és a kilencvenes évek egyik legnagyobb hazai popikonja.

(A galéria megtekintéséhez kattints a fotóra!)
(Fotók: Ripost)
(Fotók: Ripost)

A csinos lány gondozta agyműtétje után az énekest, jóban-rosszban kitartottak egymás mellett, ám nemrégiben valami nagy baj történt! Arról vallottak hónapokkal ezelőtt: külön utakon folytatják!

A lány azt mondja, Kozso teljesen más ember lett az operáció után, megváltozott a személyisége, erre ment rá a kapcsolatuk. Nyáron még az suttogták,  a lány részéről elmúlt a szerelem, nem látott sok esélyt arra, hogy valaha még egy pár lesznek az Ámokfutók frontemberével.

A vasárnap esti Sztárban sztár alatt azonban érdekes jelenetnek volt szemtanúja a . Keira és Kozso mintha újra egymásra találtak volna! Legalábbis a TV2 stúdiójában izzott körülöttük a levegő!

Eközben a címlapon
Fotó: Kovács Gábor